PDA

View Full Version : Moze te platne respy msow by byly po 5??


Morfeusz
25-06-2008, 20:25
Jak już sie płaci za respy msow to szkoda ze sa tylko 2 bym wolał by było 5.


:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):rolleyes::rolleyes::D:D:D

Quiet v 2.0
25-06-2008, 20:27
Jak już sie płaci za respy msow to szkoda ze sa tylko 2 bym wolał by było 5.


:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):rolleyes::rolleyes::D:D:D

Tylko 2?? Mnie się wydaje że jak zapłacisz to Cię przenosi na ms'y i tam masz z 10 korytarzy do nich. Można by było zrobić też płatne MS ale z większym terenem do biegania.

Jedi Powel
27-06-2008, 10:45
Tak a pomyślałes otym ze szło by po 30 lvl dziennie i co to za ses??

Grulix
27-06-2008, 11:02
Zgadzam się z tobą w 100 % dobrze by było jak by było respy po 5 x ms .

HaWkInS
27-06-2008, 12:29
Tak ogolnie to nie ma gdzie expic..I taki 650+ ek nie wie gdzie ma isc -.-..Zrobcie msy po 4-8 jakies miejsce..Placisz 1kcc i idziesz expic na caly dzien..A i tak zysk wyniesie 1-3kcc lekko...

El Kozako
27-06-2008, 16:24
Taaaa... może odrazu 20 msów? To jest za dużo -.- Przyjdzie Ci jakis 1k lvl zajmie na caly dzień i zobacz ile kasy z tego wyciągnie... To już by było 0 trudności w zarabianiu kasy ;/ Moim zdaniem jest to troche głupi pomysł!

Podszywam sie pod Gall Jopek
27-06-2008, 21:08
5ms na respie? I może frytki do tego?? Jak ludzie na 800 expia na big respach lurując po 3x ms i idzie lvl w 30min a co dopiero 5ms np. jak na płatnych co z respa na respa idziesz 8sec? to na 700lvlu lvl by sie w 15min wbijało... całkowity brak sensu. Za mało ms masz? Zrób swój ots i nawet 100 na 1 respie możesz mieć.

Juman
27-06-2008, 22:12
Za dobrze by sie na nich expilo i loot bylby za wielki... Przez co na APO byloby wiecej kasy, wszystko spadloby w dol i byscie znowu plakali ze softy sprzedajecie za 300cc. Poza tym takie respy oblegane bylyby przez h-levele i byscie sobie nie poexpili -_-

New Tasman
28-06-2008, 00:25
ja proponuje po 100 odrazu... albo nie!! co najmniej 10... co ty kur** chcesz od tych respów co są? jest gdzie expic!! NIE!!NIE!!NIE!!NIE!!

Podszywam sie pod Gall Jopek
28-06-2008, 00:32
@up

Na armii nie ma gdzie expić, są 3 miejsca gdzie na 650lvlu wbijasz lvl 35min, owszem jest więcej respów, ale na nich się wbija lvl z 2h a więc to BARDZO długo jak na taki ots.. Jest za mało respów, są one monotonne i czeka się na nie z 5h albo i lepiej. Mimo to nie powinno być respów po 5ms bo to przesada.

Son Pall
28-06-2008, 01:21
Wydaje mi się , że to jest zły pomysł .
wbijało by się zamiast 10-15 lvli dziennie 30 , a 10 - 15 lvli dziennie to naprawde dużo więc myślę , że to nie właściwy pomysł .


pozdrawiam.!

Yeaul
28-06-2008, 01:28
dobry pomysł ja lvl na 730 w 30min wbijam tylko na 2 respach ms kolo ballyale te zajete caly czas a tak to magic kingi na najwiekszym respie ale on tez zajete caly czas ew. quuen po 2 ale czeso trapują mnie i ded==/= na bally za low nie opłaca się na 700 i gdzie expic? lepsze exp to msuze sio miec

Drako o.o
28-06-2008, 02:12
5ms na respie? I może frytki do tego?? Jak ludzie na 800 expia na big respach lurując po 3x ms i idzie lvl w 30min a co dopiero 5ms np. jak na płatnych co z respa na respa idziesz 8sec? to na 700lvlu lvl by sie w 15min wbijało... całkowity brak sensu. Za mało ms masz? Zrób swój ots i nawet 100 na 1 respie możesz mieć.

jedyna madra wypowiedz w tym temacie

po chuj wam wiecej nie podoba sie to nie grac i tak juz tu przejebanie latwo i szybko lvl sie wbija