PDA

View Full Version : Dracule


Hadg
27-06-2008, 10:33
Zakladacie tematy o prosbe zeby bylo wiecej resow i takie propozycje a ja bym chcial zeby bylo wiecej resow na Daracule na terenach pacc ! Wiem ze Dracula to malo oplacalny potwor bo znika i ma bardzo slabego loota ale tak naprawde to potwor na 150 a nawet wiecej ( 100 - 250+) sa dwa miejsca w Ank :

1.Gdzie wszystko jest zajate i jest wielkie n0bstwo
2.Gdzie sa po 3 dracule w repie a respow tylko 4 ;/

Wiec nie ma miesca do ekspienia

Prosil bym o zrobienie czegos z tym albo poprostu powiedzenie ze nie ;p Thx !

Lisek Chytruseq
27-06-2008, 11:07
Hmmm expie od 105 do 131 [narazie] na draculach. i na loota sie nie skarze. Wystarczy abys bral zawsze kase z nich i wszystkie smieci wraz z talonami ... ja z 2 godzinnego hunta mam ~40 cc zarobku wliczajac juz kupno uhow i manskow ;] a tak do tematu mozna zrobic np platne ^^

SiMiNa :P
27-06-2008, 11:12
2.Gdzie sa po 3 dracule w repie a respow tylko 4 ;/
4? Chyba 6 =] Lub coś się zmieniło od mojej przerwy.

Martusiaa
07-07-2008, 23:30
Jestem za tym ,by zrobiono respy z draculami ale płatne...

wiking tor
08-07-2008, 00:35
Też jestem za tym bo na 150 lvl to jeden z najlepszych potworków do expienia a jest naprawde pare respów pamietam ze w dzien nawet nie oplaca sie tam wbijac bo all zajete

Rybka
08-07-2008, 09:40
Jestem za.
Ale możnabybyło zrobić tak że na Terenie Facc naprzykład gdzieś na Canionie płatne Drakule bo na pacc nie jest ich aż tak mało ale mogliby dorobić troszke na tym Anakros.

Nullo Knight
09-07-2008, 13:11
Ja osobiscie tez expie na Drakulach i popieram pomysl ale jak mowia panowie up platne ;)

Jadem toots
09-07-2008, 13:22
Ja też popieram pomysł, expiłem knightem 130-200, a teraz już nawet w nocy pozajmowane..więc nie gram w to ścierwo!