PDA

View Full Version : hotheys - uh,sd, itp ;]


Leonid1994
29-06-2008, 18:32
CZey mogliscie by zrobc normalnie hotkeye bo nie mozna ustawic uh , manas, itp nie da sie grac bez tego wiec albo przeniesc tibie na nowsza gdzie sa ten hotkeye albo cos zmienic w kliencie plz o help

mashashi
29-06-2008, 18:40
jeśli nie umiesz grac to idź se na tibie 8.0

.:Speed Fireman:.
29-06-2008, 18:47
Nie da się ustawić tak, ponieważ hotkeye są od tibii 8.0 :P
Żeby było tak na naszym otsie to Mortiis musiałby zmienic klienta :P

Helian (' ',)
29-06-2008, 19:10
mozesz bocic i dac ID itemku pod hota i jedziesz np: manas ma 2654 (ID)

dajesz pod hota cos tam (...)2654 i ciskasz f1 i sie manasujesz :D

Quik
29-06-2008, 20:29
żeby była taka możliwość Mortiis musiałby tworzyć APO pod wersje 8.1 albo 8.0.Zresztą jest to głupi pomysł ponieważ te tzw. ułatwienia psują smaczek w grze niech lepiej zostanie jak jest.

Morfeusz
01-07-2008, 00:20
oj nobki nobki 7.6 jest git i niech tak zostanie jak jest tylko dopracuja skurke klienta :) pod APO moze..

Jorgus2
01-07-2008, 14:06
mozesz bocic i dac ID itemku pod hota i jedziesz np: manas ma 2654 (ID)

dajesz pod hota cos tam (...)2654 i ciskasz f1 i sie manasujesz :D

Opiszesz dokladnie?bede wdzieczny xD
Z gooooooory dzieki

Pinkus
01-07-2008, 14:53
tibia 7.6 wymiata wlasnie dla tego ze nie mozna na hotkeyach... zajebiste to jest co to za gra z hotkeyami zalowa... tak to kazdy glupi umie...

LubieKepuczIKorniszony
01-07-2008, 14:59
Mozna zrobic cos takiego... trzeba tylko zrobic komendy, ktore wpisywalo by sie pod hotkeye np. /uh_me, /shootsd_player/monster, itp.

Pozdrawiam

.Bart.
01-07-2008, 15:14
tibia 7.6 wymiata wlasnie dla tego ze nie mozna na hotkeyach... zajebiste to jest co to za gra z hotkeyami zalowa... tak to kazdy glupi umie...

Zajebista to była Tibia ~7.5 wtedy nie bylo wandów/rodów dla sorków/druidów i się lajtowo grało.

@topic
Ok, przenieśmy cały server na Tibię 8.0, bo ty tak chcesz, żeby były uhy i manasy na hotkeyach <lol2>
nie da sie grac bez tego
ty nie możesz grać, bo nie trafiasz manasem/uhem, gdzie 2 manasy daja ci całą manę, albo 2 uhy całe hp? to ciekawe co byś zrobił jak byś miał 20k hp/5k mp..