PDA

View Full Version : [Armia 7.6] Cos cos cos.


Fifeq Knight
29-07-2008, 16:33
Wiem ze pomysl durny ale co tam xd
Mam taki maly pomysl zeby u Npc Doktor mozna bylo kupic all outfity.
Tzn.Baby,nimfy,faceta,krasnala i mozna bylo sobie normalnie zmieniac.
Takie cos kosztowalo by 22kcc co wy na to?
Dla nie kumatych: Kupujesz all outy za 22kcc i zmieniasz dowoli.

Czopeq
29-07-2008, 16:52
Osobiście to jestem za opcją jak z RL Tibii (na outfit zbierasz itemy). Twój pomysł mógłby wypalić, ale musiałoby to kosztować troszkę więcej 25-30kcc. Pzdr.

$$<JONEQ>$$
29-07-2008, 19:30
A co jak ktos nie ma tyle kasy a chce kupic jakis jeden outfit? Najlepiej zeby mozna bylo sobie kupic jakis jeden za mniejsza cene ale zeby bylo ich wiecej do wyboru i zeby tez nie bylo tak latwo je zdobyc.

Nerion
30-07-2008, 10:21
Jak dla mnie pomysl spoko xD
Jak pomysle ze sie musze kisic caly czas z ta nimfa to zal czlowieka ujmuje

Dark Pajdochleb
30-07-2008, 13:57
Moim zdaniem to jest dobre ale żeby można było również kupić osobno outfity a cały komplet kosztował by około 50kcc przynajmniej ubyło by trochę kasy na serwie . Osobiście jestem za tyle że to nie wejdzie jak zresztą nic z działu propozycje :(. Pozdro

Zezikan
30-07-2008, 14:15
Pomysł dobry ale raczej nie do zrealizowania ... :P cieszcze sie z tego co macie xD a 5 kcc to nie jest duzo ;] na wymiane kazdego offitu ;D

Pietrass 2.0
30-07-2008, 21:28
Do czegos takiego potrzeba innej wersji Tibi niestety ;]

Dran Frek 2
30-07-2008, 22:27
Dajesz durniu taki opis "cos cos cos" tylko po tym żeby ludzie wchodzili, temat nic nie mówi, powinien być warn... W temacie też się nie wysiliłeś....
Odsyłam was to mojego tematu który założyłem wcześniej:

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=31871

Silkroad
01-08-2008, 13:21
Jest to możliwe chyba tylko z klientem nowym a jak to wprowadzić to za 50 k cc bo 22 to za mało... Bo będzie znowu okradanie że ktoś umie zmienić oufit z chłopaka na dziewczyne. Jestem na nie to za dużo roboty. A ty jesteś nabijacz bo napisałeś : Głupi temat ale co tam (musze nabić posta)....