PDA

View Full Version : Exp Stages


Sobi
02-12-2009, 16:54
Siema.
Czy chcecie żeby na Apo 7.6, zrobil Exp Stage ?.

Co to jest stage ?.

Od x level do xx level Exp x
Od xx level do xxx level Exp x

Dodaje sonde.

Elite Filutek
02-12-2009, 16:56
Po 1 nie jest to niepotrzebne
Po 2 nie ma sondy ;d.

@edit już jest

Sobi
02-12-2009, 16:57
Po 1 nie jest to niepotrzebne
Po 2 nie ma sondy ;d

Co do 1.
Możesz powiedzieć powód ?. Hmmmmm ?

Tarry
02-12-2009, 16:57
Nie...
Wszystko jest bardzo dobrze ustawione...
I tak za szybko sie expi..
Nic takiego nie jest potrzebne.

Seth Drut
02-12-2009, 16:57
\@edit
nie zrozumialem ;s
niestety dalem tak...
i tak jest szybki exp wiec po co?

Sobi
02-12-2009, 17:00
\@edit
nie zrozumialem ;s
niestety dalem tak...
i tak jest szybki exp wiec po co?
Ale mi nie chodzi żeby zwiększyli exp, lecz np.
Od 1000 lev, exp był Exp 4-3 itp.

Alanaste
02-12-2009, 17:04
Jak najbardziej powinno zaistniec takie cos poniewaz widnieja na serwerze juz 2.4k lvl wiec to chyba jest przesada na exp 5x...

Aliant
02-12-2009, 17:07
i co ci co teraz zaczynają grac maja mieć gorzej od tych co grali ???
pojebalo cie i tyle -.- to ze nie potrafisz wbić sobie lvla i zazdrościsz innym to twoj indywidualny problem -.-

Pozdro&Poćwicz

Azonka
02-12-2009, 17:13
Zgadzam sie z panem up :) Jesli mialoby to wejsc w zycie to NA PEWNO nie na tym serverze. Dlaczego? Bo kazdy musi miec tak samo trudno/latwo.

Tyle na ten temat.

Sobi
02-12-2009, 17:17
i co ci co teraz zaczynają grac maja mieć gorzej od tych co grali ???
pojebalo cie i tyle -.- to ze nie potrafisz wbić sobie lvla i zazdrościsz innym to twoj indywidualny problem -.-

Pozdro&Poćwicz
Jeżeli jesteś takim KRETYNEM to się pochwal który SAM wbiłeś level, bez bota ?. Jeżeli umisze tylko bluzgać, to wyjdź...
I tak PS.
Sam Pozdro&Poćwicz

Saylor
02-12-2009, 17:18
Sobi peda*e idz sobie na noob ots
a nie masz szlaban i juz chcesz zrobic z apo twojego ots HAHAHA


pjona;d


ps. nie.

Sobi
02-12-2009, 17:21
Sobi peda*e idz sobie na noob ots
a nie masz szlaban i juz chcesz zrobic z apo twojego ots HAHAHA


pjona;d


ps. nie.

Kołek weś się ogarnij.
Po 1.
Nie miałem żadnego szlabanu, nie wiem jak ty.
Już nie mam OTS tak po 2.
Po 3, nigdy nie miałeś takiego ots, i teraz zadzrościsz ?.
Po 4, sam idź na noob OTS. Nie gram na APO. Jak się zaloguję, to na kilka minut, i ide na Cs.

Azielu$
02-12-2009, 17:28
Exp stage jest dobry na ots'ach na ktorych poczatkowy exp rate wynosi 50+
Jestem na nie.

Dopalacz
02-12-2009, 17:31
Od 2.5k porponuje x100 ?? :))) :PPP EEHEHHEHHE co wy na to?

Wnorekkk
02-12-2009, 17:31
Nie! Apo od zawsze (chyba) miało exp 5x, więc niech tak też zostanie! Jestem na nie.

Pawelek Rookerek
02-12-2009, 17:36
Exp Stage na apo sie nie przyjmie....Pomysł do kosza ;o

A wgl myślisz że jak ci "starszy kolega" OTSa postawil na kompie i grali twoi kumple to jestes taki super?? Mama Cie napewno podziwia że masz kolegów.

Pjona ;)

Styl, flow, oryginalnosc
02-12-2009, 17:47
Jak najbardziej powinno zaistniec takie cos poniewaz widnieja na serwerze juz 2.4k lvl wiec to chyba jest przesada na exp 5x...

tak myslalem w 2006 jak zaczynalem grac, myslalem tez ze mortiis sam w domu hostuje serva i placi majatek za prad XD
tutaj nawet orsh mial podwyzszany exp, wiec czego ty chcesz = o
tutaj 5x jest do demca.

@topic

nie.
chcialbym pograc znow na servie z 2006 : <

sqlterpa
02-12-2009, 17:50
Apo miało zawsze stały exp a Ty sobie wymyślasz exp stages. Na co komu to potrzebne? Uważam, że to propozycja bez sensu. Ofc jestem na nie...

Dark Devorious
02-12-2009, 17:51
HAHAH ?! Ciebie chyba pogielo ;x Jestem oczywiscie 100% na nie !
Jezeli juz mieli by to zrobic to na serwerze 8.42.

drasty131
02-12-2009, 17:59
Jedynie na roxie 8.4... Nie ...

Miasekk
02-12-2009, 18:55
Tak jak to Aziel napisał taki exp jest dobry na ots'ach z dużymi rate. Zresztą "trochę" za późno na to, bo sam widzisz, że są 2000+lvle. Zaczęłoby się: czemu np. Bart miał exp x5, a ja x3??:(

Jak dla mnie pomysł baaaaaardzo słaby.

Senshi
02-12-2009, 19:02
jestem na nie niech zostanie tak jak jest
PS: mogles to bardziej wytlumaczyc

Saylor
02-12-2009, 19:02
Kołek weś się ogarnij.
Po 1.
Nie miałem żadnego szlabanu, nie wiem jak ty.
Już nie mam OTS tak po 2.
Po 3, nigdy nie miałeś takiego ots, i teraz zadzrościsz ?.
Po 4, sam idź na noob OTS. Nie gram na APO. Jak się zaloguję, to na kilka minut, i ide na Cs.



Ja tez nie gram w tibie

a szlaban masz bo boron mi powiedział;d


ps. dobra japa.

Wujaszek
02-12-2009, 19:09
Nie i chooj jest dobrze chyba nikomu to nie przeszkadza ;o

Kumpel Armii
02-12-2009, 19:13
Jeżeli był by nowy serwer to Tak.
Ale teraz? po prostu Nie :|

Edzio Wariat
02-12-2009, 19:27
chyba najglupszy pomysl jaki widze 11111111111111111111111111

Karpek
02-12-2009, 19:40
Jestem na nie, ponieważ uważam, że jest to niepotrzebne : )
Niech zostanie tak jak jest.

Krsix
02-12-2009, 19:49
Nie. Gdyby Mortiis chciał exp stage to by go dał na początku. Jest to głupota bo ci którzy już nabili lvl będą się cieszyć

Pozdro ;)

Dareg
03-12-2009, 19:10
Na 8.42 takie coś by się przydało, ale nie na 7.6..
Jest dobrze, już stoji długo i nikt na to nie narzekał ;d
Jakoś się da wbić 1k+ a ten jeden exp niżej później nic by nie zmienił.

Sobi
03-12-2009, 19:28
Ja tez nie gram w tibie

a szlaban masz bo boron mi powiedział;d


ps. dobra japa.

Chyba cię suty pieką.
Jeżeli boroniowi chodzi o pewną Historię, to Ja, Boroń, Wojtek, mamy szlaban.


ps.
Jak tam Sprzedaż postaci ?.

Saylor
03-12-2009, 19:30
Chyba cię suty pieką.
Jeżeli boroniowi chodzi o pewną Historię, to Ja, Boroń, Wojtek, mamy szlaban.


ps.
Jak tam Sprzedaż postaci ?.

Zajebiaszczo Juz kcc poszlo i eq teraz czekam az Mortiis odpisze na maila ;P
Jak oda r keya to expie a jak nie to piero**...



ps. Japa już dzbanie
I nie spamuj na gg bo pisze wypracowanie.
;*

Sobi
03-12-2009, 19:33
Zajebiaszczo Juz kcc poszlo i eq teraz czekam az Mortiis odpisze na maila ;P
Jak oda r keya to expie a jak nie to piero**...



ps. Japa już dzbanie
I nie spamuj na gg bo pisze wypracowanie.
;*


Za ile poszło ?.
Mortiis odda ci R-key'a, może za drobną opłatą :>.

ps.
Ok. Już nie będę :(:(

Saylor
03-12-2009, 19:48
Może bo moj pomysł;P


Heheh jeszcze nie wiem;P
moze z 200zł?;d
+char;d?

dobra nie spamujemy juz;d

Zarexoholik?
03-12-2009, 20:21
Apo jest już kilka lat. Nie sądzisz, że to trochę za późno? Ludzie powbijali tutaj takie levele na expie x5, a ty chcesz zrobić przedziały expa w prawie 2k10 roku?

Jestem na NIE.

Łowca Postów
03-12-2009, 21:00
Jak najbardziej powinno zaistniec takie cos poniewaz widnieja na serwerze juz 2.4k lvl wiec to chyba jest przesada na exp 5x...

Jeżeli ktoś wbił 2,4k lv to ty też możesz , jeśli sie troszkę wysilisz ;f .

@topic

Jestem Na Nie ;C !!

Maly
03-12-2009, 21:07
Dawno temu na apo byl exp 10x według mnie to zły pomysł ponieważ byłby większy exp to co by było z tymi co grali na mniejszym expie? to by było nie utrzciwe

Sobi
03-12-2009, 21:25
Dawno temu na apo byl exp 10x według mnie to zły pomysł ponieważ byłby większy exp to co by było z tymi co grali na mniejszym expie? to by było nie utrzciwe

Dawno dawno temu, miałem słonia na balkonie...

Dobra, widzę że to nie ma sensu.

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU

JaCkAzZ
03-12-2009, 23:59
Nie wiem czy ktoś to pisał czy nie bo nie chciało mi się studiować tego wszystkiego ;p

Ale jeżeli miało być takie coś, to proponowałbym od levela 1-2500 zostawić exp x5... A na przykład od levela 2501 by już było exp x3 albo x4 :)

Chuj wie, ale tak to sobie tylko rozkminiłem... No wiecie, chociaż potem by tak level nie jechał, a wiadomo że dużo osób dobije do ponad 2500 :P Prędzej czy później ;p

Sturnusek
04-12-2009, 01:22
Na moje oko, mortiis to czyta i ma niezla polewe : )
nigdy nikt z tym nie mial problemu, tylko Ty. n/c

Zim
04-12-2009, 08:39
POJEBALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.

.!.Kosa.!.
04-12-2009, 08:58
Moim zdaniem jest to nie potrzebne, zaznaczylem tak, bo sie pomylilem!
jestem na nie .

Zbigniew Wodecki
04-12-2009, 11:25
Dokładnie, można by było zrobić tylko na 8,42 zdecydowanie za maly exp jest tam, dlatego nikt nie wchodzi.
Zaznaczyłem nie

Noob Char
04-12-2009, 13:33
Oszalałeś czopie. ? Zazdrościsz h lvl'om? To wbij sam. Graj rok to będziesz mial z 2k.

Diduus
04-12-2009, 21:38
Jestem na nie..
server 7.6 bylby wtedy okropny,8.42 i rox moze byc stage ale nie 7.6 :>
:confused: Pozdrawiam

Juxxifi
04-12-2009, 21:41
Nie.
...................................

Habemus Papam
04-12-2009, 22:36
Głupota, jestem na nie..

:o

Adasik
04-12-2009, 22:41
Po 3 latach istnienia serwera wspomniało się o exp stagach?
@Topic
Stanowcze Nie.
lol... zaznaczyłem tak.. -.-

Senshi
04-12-2009, 22:57
Oszalałeś czopie. ? Zazdrościsz h lvl'om? To wbij sam. Graj rok to będziesz mial z 2k.

w rok;d;d;dto ladne boty musialby miec;o
PS:NIE