PDA

View Full Version : W?asny Skin w csie 1,6 <Steam>


Elite Filutek
16-06-2010, 00:07
1.)Wchodzimy na strone oraz wybieramy Skins , jak jest zaznaczone na SSi'e

FPS Banana (http://www.fpsbanana.com)

http://img441.imageshack.us/img441/9007/76652467.png (http://img441.imageshack.us/i/76652467.png/)

2.) Zjeżdzamy na dół wybieramy CS - Counter Strike

http://img251.imageshack.us/img251/3048/83642157.png (http://img251.imageshack.us/i/83642157.png/)

3.) Dla przykładu wybrałem ak-47 . Możecie wybrac sobie inny SKIN , ja podąrzam narazie drogą ak :D

http://img31.imageshack.us/img31/1650/85943516.png (http://img31.imageshack.us/i/85943516.png/)

4.)Wybieramy to co zaznaczone :D . Czyli ak-47 on 1,6 Anims


http://img94.imageshack.us/img94/2500/30430024.png (http://img94.imageshack.us/i/30430024.png/)


5.)Pobieramy tego skina , jak na screenie i podążamy dalej na screenah

http://img30.imageshack.us/img30/2404/30462672.png (http://img30.imageshack.us/i/30462672.png/)


6.) To co w niebieskiej pentelce zaznaczamy i kopiujemy do folderu

C:\Program Files\Steam\steamapps\nazwa_steama\counter-strike\cstrike\models

http://img132.imageshack.us/img132/1307/25005450.png (http://img132.imageshack.us/i/25005450.png/)

7.)Wrzucamy te skiny do tego foldera jak na screenie i wchodzimy na csa i all powinno działac i śmigac :D

http://img69.imageshack.us/img69/1750/13783624.png (http://img69.imageshack.us/i/13783624.png/)

To koniec mojego fascynującego poradnika :) . Mam nadzieje , że all wam śmiga . Jeżeli nie działa skontaktuj się ze mną na gg - 13048586

Rzulf
06-07-2010, 15:34
Wszystko ładnie, więc zaakceptowałem poradnik.

Mam nadzieję, że komuś się przyda ;) Dobra robota.

Saylor
06-07-2010, 19:33
Bardzo dobrze zrobione:> Dzięki wielkie;)

Zaraz sam skorzystam
:)

KaZeK
17-07-2010, 08:06
Bardziej bym to nazwał 'skopiowanym skinem' niż własny :/


Poradnik dobrze opisany, wszystko w dobrej kolejności ;)
10/10

Vernereq
17-07-2010, 12:45
Te dzwieki, ktore zasloniles tez mozna wrzucic, jesli sa z pobranego pliku, poniewaz wtedy zmieni sie tez dzwiek w AK(w twoim przypadku) Gdybys to dopisal bylby full, a tak 8/10.