PDA

View Full Version : Problemy RME


Krsix
21-04-2011, 21:09
Coś mi się z RME zj*** i mi się zacina (coś jak laggi). Nie wiem o co chodzi, nigdy się tak nie działo. Mam wyłączone wszystko, a i tak się zacina...
Miał ktoś z was taki problem? Jak go rozwiązać?
Nie jestem głupi, przeinstalowanie nie pomogło (kilkukrotnie przeinstalowywałem i ściągałem inne)
Help plax?
WINDOWS XP !!

Krulowiec
21-04-2011, 23:27
Jaki system operacyjny co może w tym tkwi problem :PP

ziomer19981
04-07-2011, 21:42
może zmień częstotliwość??