![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Bydgoszcz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
głos zupełnie jak maleńczuk
ogólnie track całkiem spoko, na jedno przesłuchanie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Expert
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajne, fajne xd
|
|
|
#4 |
|
Expert
![]() |
Kumpel jak mi ostatnio to pokazywał to na początku myślałem, że to sam Maleńczuk śpiewa.
A dobrze mu to wyszło nawet się przyjemnie słucha
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podoba mi sie, nie moge oderwac sie od sluchania !
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|