![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Zobacz wyniki ankiety: Wywiad | |||
1/10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 26.67% |
2/10 |
7 | 6.67% |
3/10 |
5 | 4.76% |
4/10 |
7 | 6.67% |
5/10 |
11 | 10.48% |
6/10 |
11 | 10.48% |
7/10 |
15 | 14.29% |
8/10 |
14 | 13.33% |
9/10 |
15 | 14.29% |
10/10 |
33 | 31.43% |
Sonda z Wielokrotnym Wyborem Głosujących: 105. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Mastah!
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Ruda Śląska
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vimpexx zgodził się na wywiad ponieważ poprzedni był według niego katastrofą...A więc zaczynamy..Wywiad mój 1 a więc wyrozumiałości...
Ja Witam czy moge przeprowadzić z tobą wywiad? Jasne, że tak. Jak się nazywasz,ile masz lat i gdzie mieszkasz? Mateusz, mam latek 17 <3 i mieszkam w Skale (woj.małopolskie). Dobrze narazie porozmawiajmy o RL życiu.Masz jakąś dziewczynę?Jeśli tak podaj nam jej imię. Mam, taką Dexterkę <o, tu jest>, żarcik, tak szczerze, to nie ![]() Co robisz poza tibią,czy uprawiasz jakiś sport/dyscyplinę? Tak, grywam w piłkę nożną. Jakiej słuchasz muzyki hip-hop,techno czy inny rodzaj? Techno <3 , HH Polski , Electro, teraz zaczynam słuchać Hardstyle. Możesz nam wymienić pare utworów? Disco Freak - Deal vs Work , 3rd face - canto della liberta (vandalism remix) , rico bernasconi feat. max farenthide - she's a nympho (max farenthide mix). Spoko ;p Jakie masz zainteresowania? Informatyka, Piłka Nożna. Bardzo ciekawe xD Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Yyyy... myślę nad Informatykiem ^^ Dlaczego chciałbyś podjąć taki zawód? Ponieważ w tym się czuję najlepiej. Hesh,a teraz jaki jest twój ulubiony film i aktor??Bo muszę ci powiedzieć że mi się podoba Zmierzch a tobie? Nie oglądałem Zmierzchu, ale podoba mi się film 'Dance Flick' zarąbista komedia. Dlaczego ci się spodobał ten film? Bo jest to 'coś' nie to co w niektórych, zamula fabuła. Czy masz jakieś rodzeństwo?Jeśli tak to wymień nam ich imiona...A tak ogólnie masz liczną rodzinę? Mam 2 siostry, liczną? 5 osób ^^ Czym aktualnie się zajmujesz,co robisz na co dzień? Aktualnie uczę się, na co dzień wstaję każdego dnia o 5, żeby do szkoły zdążyć. Dobra teraz przejdźmy do forum...Co sądzisz o pracy Cleanerów? Odwalają kawał niezłej roboty. Nie mam nic do Nich. Teraz parę pytań w jednym...Mortiis czy Tygrys/Scoop czy Santano? A można paru? ![]() Santano i Mortiis, z Tygrysem i Scoopem nawet nigdy nie gadałem ^^ Co sądzisz o dodaniu komend na hotkeys? Totalna porażka. Ek jest nie do zabicia. No zapomniałbym kiedy poznałeś się z forum? Hmmm dokładnie to 04-11-2008, wtedy założyłem swoje 1 konto (vimpex drut) na tym Forum. Teraz o grze kiedy wstąpiłeś na APO? z APO? Na APO zacząłem grać pod koniec wakacji 2008 roku, potem miałem przerwę w grze. Ile czasu dziennie poświęcasz grze? Jeszcze miesiąc temu grałem po 4-10h, a teraz 1h max. ; ) Co byś zrobił gdybyś został Administratorem serwera? Hmm, napewno usunąłbym uh'y z hota, a potem pomyślałbym nad czymś innym. Woow ;p Teraz pytanie na które nie musisz odpowiedzieć czy kiedyś kogoś okradłeś/oszukałeś? Nie. Jesteś optymista czy pesymista? Optymista. : D Na jakiego tutora zagłosowałeś w sondzie,i dlaczego? Na wszystkich, bo każdy odwalał swoją pracę najlepiej jak umiał. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić przed końcem naszego wywiadu? Tak, wszystkich tych, których znam. Niestety nabrałem cię bo to jeszcze nie jest koniec xD.Jeszcze 2 pytania.Czy masz jakieś zwierzątko?Ja aktualnie psa i 2 chomiki ;p Aaa skubany, już się nabrałem. ^^ Ja mam 1 psa. Teraz pytanie nietypowe co sądzisz o użytkowniku Wolly?Złodziej czy wzór? Nic o nim nie sądzę, ponieważ go nie znam. Dobrze dziękuję za wywiad z Tobą, elo xD Ja też, Cześć! Pozdro dla ciebie :> To mój 1 wywiad dlatego prosze o wyrozumiałość xD ja sobie daje 9/10 Ostatnio edytowane przez ViVuSeK : 30-04-2010 o 22:32 |
![]() |
![]() |
#2 |
Expert
![]() |
![]()
Możliwe, że będę pierwszy ! (jupikajejmaderfakers)
Wywiad zajebisty, mógłbyś zrobić przerwy pomiędzy wypowiedziami. Troche kolory zmienić no i pogróbić wypowiedzi Vimpa : ] 1o / 1o bo z Vimpexxem. 8 / 1o na czysto ![]() # down za tobą przecież szaleją masy ludzi. Ostatnio edytowane przez Dexter Rook Sorcerer : 29-04-2010 o 18:40 |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
![]() |
![]()
1/10- poniewaz nie zabardzo przepadam za ta osoba.
Ale ogolnie nie bylo najgorzej... |
![]() |
![]() |
#4 |
Nabijacz postów
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
No wywiad ladny z fajna osoba :dd
Tylko krotki ale to co jak na pierwszy wywiadzik 10/10
/za duża grafika Ostatnio edytowane przez KaZeK : 29-04-2010 o 18:35 |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
![]() |
![]()
Yyy. . .
Pięknie, bo ze Mną. Jest Vimpex jest hardkorowo! ![]() @Down Nie ![]() To, że Ty nie umiesz nawet włączyć komputera, to już nie moja wina synek :C I nie płacz już, okej? @SaSa? Solak 18:54:54 spierdalaj Mateusz 18:55:02 :C Mateusz 18:55:02 xd Solak 18:55:10 Buraku jebany 18:55:15 ja ci dam katastrfe 18:55:16 zaraz Mateusz 18:55:19 18:55:20 ;c 18:55:21 ;c 18:55:22 ;c 18:55:22 ;c 18:55:23 ;c Mateusz 18:55:23 c;c 18:55:27 nie plakusiaj xd Solak 18:55:27 Vimpexx zgodził się na wywiad ponieważ poprzedni był według niego katastrofą...A więc zaczynamy Mateusz 18:55:28 18:55:35 a kto go przeprowadzal? 18:55:36 xd Solak 18:55:45 ja Ostatnio edytowane przez .vimpex. : 29-04-2010 o 19:58 |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
![]() |
![]()
Nie masz dziewczyny? A Zrazik mówił, że sharowałeś z jakąś dupencją?!
No tak, spędzasz dużo czasu przed kompem to od razu na informatyka, heh... żenada... |
![]() |
![]() |
#7 |
Wszechobecny!
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
![]() |
![]()
Fajny wywiad, miło się czyta, przynajmniej nie z dzieciakami ;p.
10/10. |
![]() |
![]() |
#8 |
Gaduła
Miasto: Częstochowa
![]() |
![]()
Wywiadzik spoko, pytania też ogólnie fajne, 10/10.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Rzeszów
![]() ![]() ![]() |
![]()
nie no wywiad z zaje.... ziomkiem dlatego jest dobry
![]() 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Łowca postów
![]() |
![]()
No miód
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#11 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wywiad nie jest zły.
![]() 8/10. Rób następne bo Ci to dobrze wychodzi. ; p |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Łódź
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
wywiad nie jest tragiczny... tylko strasznie krotki 6/10
osoba dobra ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Nic ci do tego..
![]() |
![]()
Spoko wywiad bo z tą pałką Wimpeksuwą Koksuwą
Tak ogólnie 9/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Wszechobecny!
![]() |
![]()
Heh fajnie ;];];];];];];];]
Z Wimepksem heh ;p;p;p;p;p Spoko 11/10 :=) |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
![]() |
![]()
Wujek Mateusz
20:08:17 dej rze komentasz 20:08:19 okej? 20:08:20 ;c No daj daje ; o 10/10 ; D PS. Dla mnie powinny być specjalne pozdro ; O |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
![]() |
![]()
Jak na pierwszy raz to dobrze ci wyszedl
Vimpexx czemu pozdro nie ma:O |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
![]() |
![]()
@up
Masz przecież. >Czy chciałbyś kogoś pozdrowić przed końcem naszego wywiadu? <Tak, wszystkich tych, których znam. |
![]() |
![]() |
#18 |
Uzależniony
![]() Zarejestrowany: Dec 2007
Miasto: Poznań
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wywiad oceniłem na 1/10, bo jest okropny.
Te nieśmieszne żarty są po prostu przesadą... Chaotycznie zadawane pytania z których niewiele wynika sprawiają, że wywiad czyta się źle i mam co do niego same negatywne obiekcje. ;c Rozumiem, że to Twój pierwszy wywiad, ale mogłeś się bardziej postarać. Przynajmniej spisać pytania które chcesz zadać, co nie? |
![]() |
![]() |
#19 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vimpex
21:10:26 napisz cosik tam xd Prosze bardzo ![]() Fajny wywiadzik dam 9/10 bo nie jest ze mna xD Pozdro |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
![]() |
![]()
Ladny wywiadzik. Dobre Pytania/Odpowiedzi.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Vimpexx/Brennan Heart Qlimax, Uzumari & Erken - HS Thread | .vimpex. | Prezentacje Graczy | 866 | 23-11-2015 23:55 |
[Gracz] Wywiad z Jankulkowskim by ViVuSeK | ViVuSeK | Wywiady | 31 | 19-08-2010 11:29 |
[Gracz] Axelo by ViVuSeK | ViVuSeK | Wywiady | 29 | 15-06-2010 23:46 |
[Gracz] Wywiad z SaSa by Vimpexx. | Kosik Czarny 2v0 | Wywiady | 36 | 23-02-2010 12:55 |