![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Zobacz wyniki ankiety: jak się podoba? | |||
Dobry pomysł. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 79.17% |
Głupi pomysł (dam lepszy) |
4 | 16.67% |
Nie mam zdania. |
1 | 4.17% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Sep 2015
Miasto: Czeczenia!!
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Siemanko, jak wiadomo większość poradników wygasła a nikt z moderatorów nie zdecydował się ich odświeżyć... więc proponuje abyśmy my gracze wzięli się do roboty ;-)
proponuje żeby pod tym tematem zgłaszały się osoby chętne do zrobienia poradnika lub zrobienia screenów do tych juz istniejących. ja zacznę całą zabawę: Jaki Quest? Pandemonium Armor termin wykonania? do 1 listopada forma? video poradnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Oct 2019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Siemanko ^^
Szczerze to sam chciałem wczoraj taki temat stworzyć z pytaniem o pomoc właśnie graczy. T# Ja z chęcią pomogę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wszechobecny!
![]() |
![]()
Wspaniały pomysł!
Pozdrawiam cieplusio |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mastah!
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobry pomysł lecz nie pomogę bo questy mam done. Muszą zrobić to osoby które questy dopiero będą robic.
Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor. Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Leonidaas- 2548-? ;kicaii 3043-? Mój Life |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Game Master
![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobry pomysł i raczej nie podlegający większej dyskusji. Możecie zgłaszać się do mnie bezpośrednio na pw z kompletem screenów do danego poradnika, będę to edytował na bieżąco. Postaram się też dorzucić coś od siebie.
![]() |
![]() |
#6 |
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 5 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zrobiłem poradnik na Pandemoniu Armor czeka na akceptacje
![]() |
#7 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: May 2007
Mentioned: 1 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jak mi się uda to również dorzucę coś od siebie!!
Tak oczywiście jestem na tak! Świetna idea i oby inni gracze ją podzielali to w momencie uda się zrealizować |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() |
![]()
Mógłbym zrobić większość poradników, oczywiście nie za darmo.
Odnośnie pomysłu, może być. Na pewno komuś przydadzą się poradniki. Od miesiąca miałem kilkadziesiąt wiadomości czy nie mam aktualnych zdjęć danego questa, ponieważ zdjęcia wygasły. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Master Atom!
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Glasgow
![]() |
![]()
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Zaznaczyłem „nie mam zdania”.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nabijacz postów
![]() |
![]()
Kilka dni temu zrobiłem prawie całego tokena, gdybyś wcześniej wpadł na ten pomysł porobiłbym screeny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Świetny pomysł, przyda się na pewno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
![]() ![]() |
![]()
i gdzie te poradniki ?
![]() |
#13 |
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 5 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jeden już jest
![]() Pandemonium Armor Quest http://www.forum.toproste.pl/showthr...59#post1208959 #edit 1 Jest i drugi. Jak rozpocząć taski {Npc Popi} http://www.forum.toproste.pl/showthr...40#post1209140 #edit 2 Trzeci i czwarty też jest. Droga na Priestess of Death. http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=137934 Droga na Toxic Plant i Fiber Flower. http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=137931
Johny Mielonka 1-... Misiu Kozaczek Rook 1-209 /-/ Khartusik 1-1010 /-/ Splewka{Baczeq} 1223-1543 /-/ Dzielny Tabaluga 2660 -2709 /-/ Lord Boonek 4594-4624 /-/ Shikamaru Sick 5321-5325 Ostatnio edytowane przez Khartusik : 09-11-2019 o 01:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czyszczenie questów | Hardcorek | Questy | 4 | 31-03-2016 16:19 |
Nie ma wszystkich questów. | Morfevious | Bugi | 1 | 24-11-2010 12:17 |