![]() |
![]() |
#1 |
Wymiennik
![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Mentioned: 6 Post(s)
![]() |
![]()
Witam,
Tutorzy nie umieją się teleportować. Może ktoś ich nauczy. ![]()
Adam Czarodziej 1-? Voodoll Rook 1230-1252Aziel Vara 3530 - 3597 First Xelix Rook 440-510 Old Adam Czarodziej 1- 2053 First Pamalini 2280-2301 ![]() Ostatnio edytowane przez Adam Czarodziej : 31-10-2017 o 01:13 |
![]() |
![]() |
#2 |
MichaS
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Capital City
Mentioned: 52 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Oni się dopiero uczą więc nie ma co się spinać.
@edit [30/10/2017 23:13:21] Voltan -> Aziel Vara was banished because of Uzywanie macro/botow itp. Chyba jednak nie zdazyl!
Ostatnio edytowane przez Khartusik : 01-11-2017 o 02:14 |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tutor nie wróżbita, skąd ma wiedzieć czy nie zrobi Ci buga? Mnie co jakiś czas bugują i co?
Jest jedna opcja - pisz od razu RRV, aby Ci kicka dali i po sprawie. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zaczynając po raz pierwszy grę też dużo nie umiałem. Jestem w stanie przebaczyć im te błędy, ale informuje ich o debugach na bieżąco. Poruszyłem poza tym temat ten ze Squidem i z Voltanem. Szczerze mówiąc, z pierwszym dniem było debugów sporo, później w miare zapoznania się z funkcją Tutora - przestali debugować na co wpływ miała moja rozmowa z Voltanem i nie tylko. Widzę postępy, a debugi zdarzają się coraz rzadziej. Liczę na ograniczenie ich do minimum, a wiem, że nowe "Choopki" dadzą sobie radę.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Nabijacz postów
![]() |
![]() Cytat:
#topic Od siebie dodam, że mogliby robić tak jak dawniej '/goto nick i od razu /a X, debugów byloby znacznie mniej 😁
![]() |
#7 |
Nowicjusz
Mentioned: 1 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie od razu Polskę zbudowano kwestia czasu, a wszystkiego sie nauczą..
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 81 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wymiennik
![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Mentioned: 6 Post(s)
![]() |
![]()
Gdybyś miał mózg to byś zobaczył że spamuje czarem czarodziej ktorego nie widać wgl + spamuje czarem druid którego również nie widać.
#10 |
Gaduła
![]() |
![]()
Szukasz dziury w całym, Tutorzy odwalają kawał dobrej roboty...
Odpisują na rrv, pomagają gracza, ze raz czy 2 razy mu się zdarzy zbugować bo się źle tepnał to nie znaczy ze trzeba od razu płacz na forum robić. PS. Pewnie płacz po banie, bo było zapewne (za co ban? Jak ja nic nie miałem itd...) Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2016
Mentioned: 142 Post(s)
![]() |
![]()
Dajmy im trochę czasu, na pewno będzie mniej problemów, które może w jakimś stopniu są spowodowane przez tutorów. Często nie mają szans "uciec", nie są w stanie przewidzieć na jakie sqm się teleportują itp., itd.
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tutorzy | Deads | Opinie & Krytyka | 41 | 01-08-2010 15:43 |
Tutorzy? | denekstbest_ | Opinie & Krytyka | 22 | 11-07-2010 18:41 |