![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uważam, że dostałem bana niesłusznie a dlatego, że stałem sobie spokojnie koło świątyni i zostałem zabity tak parę razy i w końcu się wkurzyłem i zacząłem typa wyzywać za co zostałem zbanowany przez "Inquso " przez to nie wystąpię na maratonie a poza tym każdy początkujący gracz bez sl'a na którego nie stać by się wkurzył i tak samo by obraził, ale "Inquso " musi się wykazać.
Dodam jeszcze, że nie miałem żadnego upomnienia od tego rumuna Zresztą moją drugą postać o imieniu "Thug" dał namelock'a za nic. Poza tym "Thug dwa" już może być. Ten gm to ...... potwierdzacie? #edit Bo trafił się taki "Inquso" i nie rozumie, że ja tutaj poświęciłem sporo czasu a to, że w tych czasach na tym serwerze nie idzie normalnie expic bo zaraz ktoś podleci drugą postacią i nas zabije to działa nam na wyobraźnie i przeklinamy tego kogoś, to tak każdy postąpiłby bez drugiej postaci i znajomości. To może niech zrobią do 500lvl'a jak jest możliwość wykupu na 24h no pvp'e przez 24h? Po drugie to powinienem mieć chociaż 1 upomnienie a nie od razu ban... Gdyby nie taka polityka rządzących to pewnie grałoby tutaj 300 osób minimum i to mówię całkiem serio. #edit2 no ale wyzywałem go z tego powodu, że mnie zabił. Gdyby była możliwość no pvp'e to bym kupił. A tak to spokojnie nie da się grać bo debile mają 2-3 konta a 2 dla zabijania. [Scuv] edytuj posty ( : W sumie można powiedzieć kto lepiej wyszedł ten kto świeżo założył konto, zwyzywał z nerwów i dostał bana na tydzień czy ten drugi co mnie zabił i zabije też innych za nic nawet z czerwoną czachą bo mu nie zależy gdyż ma 2-3 konta pewnie po 2k %edit3 Jak tak się bawimy to po banie wbije sobie wystarczający poziom by zabijać początkujących graczy a jak mnie obrażą to sam na nich doniosę na rr! Ostatnio edytowane przez Xaman Mistrz : 14-01-2018 o 01:29 |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 79 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Thug - jest taki npc.
Chodziłeś i pisałeś, że należy się nagroda za znalezienie Ciebie - wprowadzasz ludzi w błąd, stąd namelock. A jeśli chodzi o to: 18:07 Xaman Yksmen Quaka: haha 18:07 Xaman Yksmen Quaka: ty kurwo 18:07 Xaman Yksmen Quaka: jedna 18:07 Xaman Yksmen Quaka: pierdolona To pretensje miej wyłącznie do siebie. |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Widze braciak sie trafil. Nie masz o co sie zloscic, po prostu odpusc to i pograj sobie noob charem. Sam mialem tutaj pewnie blisko 150 banow za samo obrazliwe wyrazanie sie, co prawdopodobnie rowna sie 1/4 czasu istnienia postaci(strzelam, ze to sporo ponad 12 miesiecy widniejacego statusu ''zbanowany'').
Taka mamy tutaj administracje - wroc. Takich mamy tutaj graczy! Najpierw kolezka bedzie sie z toba ciskac dla beki i nikt z tym nic nie zrobi, ale gdy zamkniesz komus morde i scisniesz za watla grdyke szorujac jego twarza po game-chatowym trawniku pelnym psich kup, taki osobnik zacznie prowokacje i nagrywanie, Wiedz, ze nie jestes w najgorszym ze znanych nam scenariuszy. Twoj ban to delikatne rozwolnienie jakiegos szczurkowatego, uczesanego pieska, podczas kiedy reszta babra sie w fekaliach maciory z zapaleniem odbytu, ktory krwawi nawet przy malym pierdzie. Wytrwalosci i wyobrazni. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Glasgow.
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
gosciu sam sie wyjasniles ahhahaha ![]() |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co musi zna? haker? | Wszystko | O wszystkim i o niczym | 13 | 27-04-2013 18:15 |
Jeden kropka jeden ka !! | KaMaCz | Prezentacje Graczy | 12 | 13-07-2011 12:55 |
Jeden serwer musi odpa??! | Faramir | Propozycje | 50 | 01-08-2009 20:32 |