![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Zobacz wyniki ankiety: Co myślicie ? | |||
Jestem za Dracula |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 50.00% |
Jestem za nowymi mobami |
5 | 27.78% |
Jestem na nie bo serwer upada |
4 | 22.22% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Proponuje Postawić Dracule Rook co 30-60 minut a nie co restart serwera ponieważ :
Chodzi o strój Diabełka O dałem Czerwone materiały już w styczniu brak mi tylko LEFT HORN co leci tylko z Draculi i to NIESPOTYKANIE RZADKO Zabiłem okolo 200 szt / Płace 1000sc rook / 400 uc main i nikt nie ma nikomu nie spadło. Nie chce stać z strojem 2 lata aż komu spadnie.. A widzę że robi kilka osób na wyspie początkujących ... Propozycja 2 Zawsze możecie się zastanowić nad dodaniem left horn do nowych potworów miedzy innymi : Swamp Golem , Mudworm , Giant Leaf , Fender lub nowego bossa /// Zastanówcie się nad tym bo np left horn na main mogę kupic w ciągu 5 minut Ostatnio edytowane przez EbooW : 28-07-2018 o 21:43 |
![]() |
![]() |
#2 |
Średnio zaawansowany
![]() |
![]()
Ogolnie malo mnie inetresuja stroje ale z tego co tu piszesz + to co mi mowiles to rzeczywiscie jest problem...
Wedlug mnie na pewno mogliby jakos to lekko ulatwic. W dodatku ten dodatek " NIESPOTYKANIE RZADKO " mowi za siebie. Jestem za, niech cos tam poprawia w miare szybko a nie po roku gdzie Ty bedziesz sie z tym meczyc a pozniej bedzie to proste jak lootniecie Sl'a.
![]() |
#3 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Mar 2018
Mentioned: 6 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Trochę to jest przerąbane, żeby dwa lata lootać Left Horn, a w ciągu tych dwóch lat możemy ubić ok. 600 dracul i jest mała szansa, że lootniemy przedmiot do stroju. Uważam, że dracula powinna się pojawiać co 90 minut. To jest gra, a nie przymus, żeby latami lootać dla jednego przedmiotu.
Zaznaczyłem Draculę, ale powinna być co 90 minut. |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 79 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
30-60 minut to trochę za szybko, ale pomyślimy nad tym żeby pojawiała się częściej
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[Rook] Dracula + zamek Vampirów :O! | Sasha KOKS | Poradniki | 7 | 28-09-2012 11:28 |
Dracula Rook | Poiwo | Propozycje | 8 | 21-02-2011 11:13 |
Dracula | HpX3 | Pomoc | 3 | 11-01-2010 12:24 |