![]() |
![]() |
#1 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Środa Wielkopolska
Mentioned: 0 Post(s)
![]() |
![]() Witam! Cześć wszystkim! Postanowiłem wrócić po wielu latach do APO, Tibia nadal ciągnie, nie ma nic ciekawego na czasie a tutaj grałem jeszcze jako dzieciak dlatego postanowiłem wrócić do starych czasów ![]() Zacznę od zdjęcia ze strony po której patrząc na daty zakręciła się łezka w oku: ![]() Stan postaci na dzień dzisiejszy tj. 12.12.2019 r.: ![]() Oraz pierwszy wartościowy dla mnie awans bo "połowa" 666!: ![]() Wiem, że to jeszcze nic takiego ale chciałem zacząć od samego początku ![]() Serdecznie pozdrawiam: Xeruo - który zaczął razem ze mną obecną przygodę na APO Zygfrydos - Osoba która bardzo mocno pomogła mi przy powrocie, szkoda że już nie grasz ale mam okazję Cię dogonić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Oct 2019
Miasto: Glasgow
Mentioned: 42 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratulacje
![]() ![]() Powodzonka w dalszych przygodach.
![]() |
![]() |
#3 |
MichaS
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Capital City
Mentioned: 52 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratulacje!
Nie poddawaj się i leć do 666 ![]() ![]()
![]() |
#4 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 79 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratulacje ! fajnie ze od 0
GoGo 666 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowicjusz
![]() |
![]()
Kolejna część powolnego rozwoju tej postaci.
Doszły mnie słuchy, że potworne szkieletory przejęły dotąd spokojne podziemia okolic Miasta Marzeń, wyruszyłem więc w samotną podróż mającą na celu wypłoszenie tych bezdusznych kreatur aby przywrócić to miejsce do swojego naturalnego stanu. ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety oczyszczenie tego miejsca okazało się niemal niemożliwe, nie ważne ile kreatur zdołałbym zabić, ciągle pojawiały się nowe. Nawet rozpoczęcie misji u Popi'ego i zaczerpnięcie od niego rad, okazało się bezsensowne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MichaS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratulacje!
Na tym poziomie możesz się udać na Płatne Monster Skeleton, które są na Ankaros.
![]() |
#8 |
Banned
![]() |
![]()
Coś kojarzę twoją nazwę postaci. Fajnie, że ktoś wrócił po tylu latach.
Jakbyś czegoś potrzebował to pisz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowicjusz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratulacje i powodzenia!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowicjusz
![]() |
![]()
Cześć wszystkim!
Dawno nie wrzucałem update bo nie wiele się wydarzyło, a nie chciałbym zarzucać was tylko zdjęciami awansów co 10 lvli ![]() Awanse: ![]() ![]() Choinka w tym roku trochę zawiodła ![]() ![]() Oraz mała aktualizacja EQ ![]() Kolejne zdjęcia dodam gdy coś się wydarzy ![]() Pozdrawiam wszystkich i dzięki za wsparcie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratulacje lecisz dalej
![]()
![]() |
#12 |
Banned
![]() |
![]()
Gratulacje, leć dalej przed siebie, powodzenia!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MichaS
![]()
Gratulacje!
Nie poddawaj się leć po więcej ![]()
![]() |
#14 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Jan 2019
Mentioned: 5 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
leć dalej i się nie poddawaj! Gratulacje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowicjusz
![]() |
![]() Mam nadzieję, że miło spędziliście święta ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MichaS
![]()
Gratulacje!
Dobij 666 i rób klapeczki ![]()
![]() |
#17 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ładne osiągnięcia, pamiętaj żeby nie bocic i będziesz mistrzem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Nov 2017
![]() |
![]()
Fajny temat, gratulacje awansów. Oby nie brakło Ci zapału i udało wbić chociaż 1k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowicjusz
![]() |
![]() Życzonka!!!
Życzę wszystkim udanego sylwestra, odpowiedniej ilości alkoholu i braku rzyganka, całych łapek i braku kaca w nowym roku! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MichaS
![]()
Gratulacje!
Przed tobą magiczna liczba 666 ![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Blood orb | HpX3 | Pomoc | 2 | 20-08-2010 00:14 |
555 by Blood Mag | ..:BlOd MaG:.. | Prezentacje Graczy | 14 | 02-09-2009 16:53 |