![]() |
![]() |
#1 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: Podkarpacie
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Witam.
Dziś logując się zobaczyłem, że mam bana: ![]() Pytanie mam tylko bo na załączonym ssie jest napisane, że ban jest za posiadanie już domku na danym koncie. Moje pytanie jest nastepujące, otóż czy nie jest tak ze każda postać może mieć domek, czy jest jeden domek na całe konto? "Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!" Nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale, jeśli nie to przepraszam i proszę o przeniesienie. Pozdrawiam Fikoł ![]() Rozumiem, że wszelakie prośby o ew. unban lub skrócenie bana nie mają sensu? Człowiek był pewny że 1 domek na jedną postać heh. Chciałbym jeszcze dodać, że to w sumie pierdoła ale ban na 20 dni jest mi zdecydowanie nie na rękę. Za bota otrzymuje się 10 dni, a za takie coś 20. Akurat na okres świąteczny gdzie człowiek bedzie miał dużo czasu i chciałby spędzić troche czasu na Apo. Rozumiem, że nie znanie regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania, ale byłem pewny że mogę posiadać jeden domek na każdej postaci na koncie. Prosiłbym o rozpatrzenie mojej prośby pozytywnie, jeśli jednak nic z tego nie będzie to również zrozumiem i zastosuję się do kary. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Scuv : 01-12-2017 o 22:55 |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 79 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jeden domek - jedno konto .
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2016
Mentioned: 142 Post(s)
![]() |
![]()
Chciałbym jeszcze dodać, że jedna osoba może posiadać dwa domki w przypadku kiedy są one na innych kontach i jeden na rooku, a drugi na main, tylko w takiej konfiguracji. Nie można posiadać dwóch domków na mainie lub dwóch na rooku. No i zawsze maksymalnie jeden domek może być przypisany do jednego konta. Co do kary, jeśli chcesz ją w jakikolwiek sposób negocjować to musisz napisać odwołanie w dziale Skargi - Odwołania - Zgłoszenia.
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
wartosc domku | Voomex | Pomoc | 8 | 18-02-2012 18:17 |
Bug w domku na ank | Ernim | Bugi | 4 | 11-11-2008 17:27 |