![]() |
![]() |
#1 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Witam. Dzisiaj była nocka w trainerze. Zjadłem przez około 8h- 95 krewetek. Niby spoko. Stoję w temple/depo, pz ogólnie juz 1.5h i nie mogę zjeść żadnej krewetki kiedy wyświetla mi ciągle że jestem najedzony. Nie wiem czy to bug/specjalne ograniczenie, ale nie podoba mi się to. Proszę o wyjaśnienie.
/Scuv Temat wyczerpany, zamykam Ostatnio edytowane przez Scuv : 05-12-2017 o 19:44 |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 79 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie możesz zjeść krewetek ponieważ stoisz w pz.
Wyjdź z depo/temple i wszystko będzie normalnie działać #Szalom Tak Ostatnio edytowane przez Inquso : 05-12-2017 o 10:31 |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tak, i to specjalne jest ograniczenie?
Trochę głupie rozwiązanie moim zdaniem. Poza tym, pójdę sobie do trainera, będę afkował tyle godzin i klikał dzwignie i jadł równocześnie. Zaraz bedzie sprawdzanie o boty i weź się tłumacz czemu nie odpisałem... @Hakka Co ja w temple czy depo nabrudze krewetkami? No nie normalne.... Ostatnio edytowane przez Szalom : 05-12-2017 o 10:43 |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Feb 2017
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dlaczego nie można jeść w pz? Wcześniej takich rzeczy nie było, tak samo jak stoisz sobie na afk w domku to nie możesz klikać? Bez sensu.
@sokuł from fest nie kłam Ostatnio edytowane przez Hakka : 05-12-2017 o 12:11 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Top User 2015
![]() |
![]() Cytat:
@t Nikt nigdy na to nie narzekał, a Ty masz nagle pretensje. Jest dobrze, inni wykonali misje, to i Ty wykonasz.
![]() |
#6 |
Banned
![]()
Nagle drogi kolego mam pretensje bo nagle się wziąłem za tą misję - w gwoli ścisłości.
Oczywiście, że mi to nie odpowiada- co jest moim zdaniem. Ktoś musiał być pierwszy ![]() @Hokage Dzięki za radę, może lepiej się spalają te krewetki, ale sądząc po jednym koledze z gry, to i to nie pomaga... |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2013
Mentioned: 10 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Najlepiej jeść krewetki expiąc... sam tak robiłem i najlepiej wchodzą xD polecam
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wydaje mi sie, ze caly sekret polega na tym, ze zjedzone krewetki musza regenerowac ci hp i mp.
Innymi slowy musisz wykorzystac energie, ktora dostarcza ci pokarm. ![]() Tak z innej strony karmienia to praktycznie kazdy serwer ma system, ktory odgornie przypisuje przykladowo 180 sekund regeneracji hp&mp po zjedzeniu krewetki. Jedna krewetka to przykladowo 25% zapotrzebowania, wiec mozesz zjesc maksymalnie 4 na raz wiec w przypadku tego przykladu bedzie to 4x 3 minuty. I tutaj maksymalny czas trwania regeneracji hp&mp jest taki sam dla kazdego rodzaju pozywienia. Zmienia sie tylko stopien w jakim nasyca cie dany pokarm, a co za tym idzie ilosc danego pokarmu jaka jestes w stanie w siebie wcisnac. Jezeli(a raczej tak) taki standardowy system jest czescia tego serwera to nie ma znaczenia czy bedziesz siedziec w 5x ts, 8x ts, bedziesz expic czy tez bedziesz afkowac poza pz - wykonywana czynnosc nie wyplywa na apetyt postaci. Ostatnio edytowane przez djakon : 05-12-2017 o 19:43 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ilości do misji u Ahmeda [ROOK] | Podszyfacz | Poradniki | 26 | 14-11-2020 18:31 |
Dodanie komendy !task do misji u 'Ahmeda' oraz misji 'quest'. | Adam Czarodziej | Propozycje | 9 | 09-10-2017 23:15 |
[Rookgard] Krewetki | Yamate | Handel | 0 | 07-01-2016 19:31 |