![]() |
![]() |
#1 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Krosno
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Halo, cześć i czołem. Potrzebuje pomocy chce zagrać, lecz nie mogę. Gram na MacBooku, poprzez program WineSkin, co mam w nim ustawić by pozbyć się problemu z zdjęć..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 79 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zmienić klienta Apowskiego na OTClienta, bo raczej nic innego nie wykombinujesz.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Game Master
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Miasto: Silver City
Mentioned: 92 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem będzie pobranie OTClienta, którego możesz pobrać w tym temacie:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=135445
#4 |
MichaS
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Capital City
Mentioned: 52 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wklej sobie ten plik do folderu z tibia i wszystko powinno być okej
![]() http://www27.zippyshare.com/v/3x3tGHi9/file.html [Inquso] Będzie okej ale tylko na poziomie na którym się znajduje jeśli będzie stał na poziomie 0 to na poziomie +1 będzie widział czarną plamę
Ostatnio edytowane przez Inquso : 22-01-2018 o 20:45 |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Krosno
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Otclient pomógł wszystko działa. Musze powiedzieć, że fajnie wygląda teraz client taki odświeżony tak jakby.
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pomoc !! | azii | Pomoc | 1 | 22-01-2012 14:59 |
[7.6] Pomoc | Kosik Czarny 2v0 | Inne | 2 | 31-07-2009 18:32 |