![]() |
![]() |
#1 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: May 2020
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zakładam temat bo jest mi przykro. Nie uważacie za bany za np. Obraźliwe słownictwo powinny być wystawiane w przypadku kiedy znamy kontekst? Nie jest problemem prowokować kogoś tak długo żeby puściły mu nerwy i żeby stał się toksyczny. Z racji na to że nie mam zapisu transmisji z twitch będę wdzięczny jeśli poreczycie że w trakcie transmisji masa osób,których nie będę wymieniał z nicku pisała BARDZO obraźliwe rzeczy w kierunku mojej partnerki rodziny mnie etc. Nie zgłaszam takiego czegoś bo mamy wolność słowa i jak ktoś jest burakiem to niech nim będzie, ale chyba sami klimacie frustracje tym że będąc obrazanym dostaje bana za obrażanie..
|
![]() |
![]() |
#2 |
Notoryczny miotacz postów!!!
![]() |
![]()
Z jednej strony masz rację, na serwerze jest kilku prowokatorów, ale z drugiej strony jest też opcja ignore. Gorąco polecam z niej korzystać, od razu gra staje się przyjemniejsza.
![]()
#3 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: May 2020
![]()
Jest opcja ignore ale zatkanke nosa nie sprawia że smród przestaje się unosić w powietrzu. Nie chodzi mi o karanie prowokatorów, bardziej o to że jak administracja dostaje od takiego prowokatora nagranie to powinna się zapalić lampka. Złożyłem odwołanie od bana i unban to jest jedyna rzecz na której mi zależy bo w kontekście całej zaistniałej sytuacji jestem przekonany że na bana nie zasłużyłem..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2020
Mentioned: 4 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie trzeba było wyzywać od rodziców, tyle. Bez odbioru.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Feb 2020
Miasto: Giewont
Mentioned: 1 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Płaczę gość na forum który napisał na Game chacie, że jego dziewczyna ruchała mojego ojca staponem XDD Ehh te Twoje wspomnienia z dzieciństwa.. Zasłużony ban, bez pozdrowień.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Master Atom!
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Mentioned: 13 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zgadzam się z Tobą. Mnie sasha tak prowokował 172918392x i dostawałem tak bany bo mnie nagrywał. W takim przypadku osoba prowokujaca powinna tez byc banowana.
Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor. Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Leonidaas- 2548-? ;kicaii 3043-? Mój Life |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
![]()
Chłop chciał trochę dobrej roboty zrobić... Usłyszał od janusza patoatencjusza że mu ruch... narzeczoną
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taki Janusz Nosacz czy Ketanol Decambre nie powinni się z przyzwoitości tutaj wypowiadać. Dwóch największych prowokatorów na APO. Jeszcze jest Lagga aka La**us.
Ostatnio edytowane przez Szalomek : 14-05-2020 o 23:43 |
![]() |
![]() |
#9 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Apr 2020
![]() |
![]()
Prowokacje i manipulacje z nagrań ostatnio są bardzo powszechne. Ja proponuje olać typa i nawet nie dyskutować. To samo się dzieje na respach gdzie rzekomo bijesz komuś moby a jak nie masz nagrania przegrywasz bez możliwości odwołania co uważam za absurd ale takie są realia. W dzisiejszych czasach na apo lepiej nic nie mówić nic nie robić tylko odpalić obs albo inne cacko do nagrywania i wrzucić na forum, tak się wygrywa walki na pvp serverze.
pozdrawiam cieplutko |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Mentioned: 82 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jeśli ktoś obraża Cię w prywatnych wiadomościach to możesz mu dać ignore. Kolejna sprawa co do nagminnego prowokowania, niebawem się to zmieni wraz z nadchodzącymi zmianami w regulaminie.
Temat zamykam. |
![]() |