![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2015
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Witam. Dużo osób skarży się na lagi
![]() Program nazywa się Leatrix Lacenty Fix. wymagania systemowe Windows 7, 8, 10, Vista (SP1 +) lub XP (SP3). Obie wersje 32-bitowe, jak i 64-bitowej wersji systemu Windows są obsługiwane. Trochę o programie : Leatrix Latency Fix zmniejszy opóźnienia w grach online znacznie zwiększając częstotliwość potwierdzeń TCP wysyłanych do serwera gry. W technicznnych poglądach, jest to program, który zmieni TcpAckFrequency. Zobaczysz zmniejszenie opóźnień w wielu grach online, w tym World of Warcraft, WildStar, Heroes of the Storm, Elder Scrolls Online, Guild Wars 2, Diablo 3, Star Wars: The Old Republic, Rift i więcej. Link do download : Kliknij Tutaj Jest to jedyna strona, z której pobierzesz Leatrix Lacenty Fix. Program jest zaufany, Uzywa go bardzo dużo graczy. W razie czego skan : Kliknij Tutaj Teraz wytłumaczę jak to zrobić. 1. Pobieramy Leatrix Lacenty Fix ze strony : ![]() 2. gdy już macie pobranego Leatrixa, wypakujcie go na pulpit do nowego folderu : ![]() 3. Uruchamiacie plik Leatrix_Lacenty_Fix_3.03. Pamiętajcie, aby uruchomić go jako Administrator !!! ![]() 4. Ukaże nam się okienko, w którym klikamy install : ![]() 5. Jeżeli wszystko jest ok, powinno wyglądać tak jak na ss : ![]() Jeżeli wykonaliśmy już wszystkie czynności, resetujemy komputer i cieszymy się grą bez lag !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Skała
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Mentioned: 25 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ladny pomocny poradniczek
![]()
#3 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]()
Beka, postać chodzi bardzo płynnie.. Faktycznie. : o
Poradnik dobry, polecam każdemu go ściągnąć.. Zero ścinek, postać normalnie pływa.. XD 10/10, dzięki.
#4 |
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
używam od wielu lat, znałem to własnie z czasów gdy grywałem w wowa...
polecam ;-) |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: May 2015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Polecam... Konkretna opcja rozwiązania lagów...
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Top User 2015
![]() |
![]()
Skorzystałem i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Poradnik bardzo dobrze zrobiony, ocena 10/10
![]()
#7 |
Łowca postów
![]() |
![]()
Generalnie poradnik ładnie opracowany, ale mam też jedno pytanie czy to będzie współpracowało z League of Legends czy tylko z tymi grami powyżej wymienionych?
#8 |
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tak, współpracuje również bardzo dobrze z league of legends. Testowałem.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Miasto: Erken
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Szczerze? Jest trochę widoczna różnica, ale u mnie wygląda to słabo :P
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Przed zainstalowaniem programu lagow raczej nie mialem, a po? Nieziemskie lagi, u mnie niestety program sie nie sprawdzil. W dodatku robil mi cos dziwnego z polem widzenia - tak jakby przeskakiwalo co 2-3 sqm.
@nizej Nawet nie znam Twojego nicku XD Ostatnio edytowane przez djakon : 19-12-2015 o 14:10 |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
![]()
Wy chyba nie wiecie co to są lagi. Mylicie lagi z fps'ami. Co do Ciebie Dijako, Czy jak tobie tam, nie możliwe, żeby się pogorszyło, więc hejt ci nie wyszedł po kłótni na gc
![]() Leatrix Latency Fix zmniejszy opóźnienia w grach online znacznie zwiększając częstotliwość potwierdzeń TCP wysyłanych do serwera gry On zmniejsza opóźnienia, a nie je zwiększa ![]() Ostatnio edytowane przez Dementor : 17-12-2015 o 17:37 |
![]() |
![]() |
#12 |
Veni, vidi, vici #2015 #2016
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Mentioned: 10 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bardzo przydatny program - różnicę można szczególnie zauważyć przy bieganiu strzałkami.
Polecam ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
![]() |
![]()
Minimalna różnica może jest, ale bez przesady. Poradnik bardzo dobrze wykonany i to w sumie tyle.
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
<zajrzyj> sprzedam/kupie <zajrzyj> | TuK! | Handel | 0 | 17-09-2011 22:54 |
Problem zwi?zany z lagami na jednym z dwóch komputerów. | !!sQaua!! | Sprzęt komputerowy i oprogramowanie | 4 | 29-01-2010 16:54 |