![]() |
![]() |
#1 |
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hejka.
Logując się na konto na stronie APO i przechodząc do zakładki Konto Promocyjne występuje punkt: 11. Gracze posiadający PACC mają więcej korzyści ze zmian w nadchodzących aktualizacjach. Doładowując enty raz Pacc, nie spotkałem się z tą korzyścią bo nie było aktualizacji na Main od kilku lat. Uważam, że to wprowadzanie w błąd ze strony Administratora serwera - @Mortiis Proszę o wyjaśnienie - wydaję pieniądze - więc wymagam, lub usuń ten punkt. ![]()
![]() |
#2 |
Master Atom!
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Glasgow
Mentioned: 8 Post(s)
![]() |
![]()
Zgłoś reklamacje i nie graj, proste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zgodnie z zapisem:
Cytat:
Zgodnie z postem wcześniej, proponuję zgłosić reklamację, a najlepiej zakończyć grę, jeżeli zapis jest niezrozumiały. Aby rozbudować wypowiedź i opinię w temacie, swoją drogą absurdalnym, dodam, że gracz może pozostać na koncie FACC i nie oczekiwać nadchodzących aktualizacji. Przy okazji, jest to marna próba kolejnej prowokacji, tym razem w kierunku administracji. Skończyły się pomysły na prowokację graczy, to wypada spróbować z administracją. Zastanawiam się, czy są jeszcze obszary na serwerze, w których OP będzie doszukiwał się przysłowiowej "dziury w dupie". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]()
Gracze posiadający PACC mają więcej korzyści ze zmian w nadchodzących aktualizacjach - wykonując quest na przedmiot, który działa tylko mając konto promocyjne, np. Perfect Amulet - tak to rozumuje.
![]() |
#5 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Apr 2022
Miasto: Expgard
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolejna marna prowokacja ze strony owego gracza, już zwykłych graczy nie dajesz radę prowokować to uderzasz w administracje - nie mądre.
![]() Po drugie może trzeba czytać ze zrozumieniem? Bo jest napisane, że mogą być ale nie muszą i nie ma w regulaminie czasu kiedy i co ile lat muszą być wprowadzane. Po trzecie, odpocznij albo wyloguj, bo widać bardzo się nudzisz "prowokując wszystkich" Ostatnio edytowane przez Dudo Wygnaniec Powrot : 09-05-2022 o 23:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
"18:40 Dudo Wielki Ziomal: [333]: Nie ma na mnie kozaka i nigdy nie bedzie. Bo ja jestem wariatem i nikt nie ma na mnie, ku***, takiej ku***, wladzy zeby mi cokolwiek zrobic. Bo jesli jest koles swirem, i jest ku*** psychiczny tak jak ja, nie masz ku*** na mniebata ziomek. Zapamietaj to" Pacyficzny Dudo w pełnym wymiarze ![]() Jak nie delete to dożywotni muted jak na Christopherze ;] Nie ma jak to przez 10 lat nudzić się w trainerze na Expgard i trollować na GC. Jesteś żałosny Dudo ![]() Masz rację, znudziło mi się wydawanie pieniędzy na ten szajs. Cytat:
2. Naprawdę, aż tak zachęcasz nowych graczy do gry? Noob i szkodnik. 3. Udowodnij, a później płacz siej z kumpla konta z forum ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Szalomek : 10-05-2022 o 03:28 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zmiany na korzyść magów i paladyna | Zerbo | Propozycje | 10 | 24-03-2018 21:54 |
Kupie pacc rune/kod pacc oraz dam kase eq rook za kcc main | volfgan | Handel | 1 | 18-06-2012 17:33 |
Kupie kod pacc*pacc rune! * Sprzedam Hota, Magic Axe, Pandemonium armor! | Xzaz!t | Handel | 0 | 11-04-2012 15:54 |
Wcale nie sellam Sprzedam 355 ek [45 dni pacc] 303 ms'a [14 dni pacc] || 3x Pacc Rune | Emiluwa . | Handel | 1 | 06-06-2010 00:51 |
Korzy?ci profesji! | Oxidosis! | Opinie & Krytyka | 34 | 08-09-2008 07:27 |