![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Zobacz wyniki ankiety: Podobają Ci się propozycje? | |||
Jestem za wprowadzeniem 1 propozycji |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Jestem za wprowadzeniem 2 propozycji |
0 | 0% |
Jestem za wprowadzeniem 3 propozycji |
0 | 0% |
Wszystkie propozycje mi się podobają.. |
6 | 20.00% |
Żadna propozycja mi się nie podoba, ponieważ.. |
24 | 80.00% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() Cześć proponuje poprawienie/ dodanie kilku opcji, dzięki którym będzie się lepiej i przyjemniej grało. Mianowicie: 1. Wejście na Death Wish dla 3-4 osób.. Aktualnie może tam wejść 1 osoba, a zebranie 100 dusz zajmuje 10 godzin? 2. Zrobienie automatycznego najazdu z Raging Mage, w końcu teren najazdowy jest zrobiony pod danego bosa. 3. Poprawienie Hydronów, nie rozumiem po co robił ktoś tego respa skoro nawet nie ma z tego loota ani expa. Są to małe poprawki, a na pewno ucieszą grono ludzi i będzie zainteresowanie tymi rzeczami. ![]() Swoją wypowiedź uzasadnij.
#2 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Rzeszów
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nie masz prawa wymagac argumentacji pączusiu
nie nowe respy są super zajebiste expie z kolegami calymi nocami nie zmieniajcie ich prosze |
![]() |
![]() |
#3 |
Nabijacz postów
![]() |
![]()
Od czasu dodania update expię tam cały czas, jest wszystko ok, więc zmiany są niepotrzebne. Hydrony najlepsze pod expa i loota, nie wiem o co Ci chodzi.
#4 |
MichaS
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Capital City
Mentioned: 52 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wszystko jest dobrze tak jak jest!!
#5 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Feb 2017
Miasto: Opole
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2017
Miasto: Ancient
Mentioned: 11 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, fajny zarobek i exp, nic nie zmieniac.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nabijacz postów
![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jak zwykle pączusiowi coś nie pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2020
Miasto: Warszawa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Update nie jest robione pod Ciebie koleżko więc przestań płakać, nikomu nic nie przeszkadza, wszystko jest super pięknie tylko Ty zawsze jęczysz
![]() @jestem na nie
#9 |
Master Atom!
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Glasgow
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]()
Gracze chyba nigdy wczesniej nie byli tak zgodni
![]() #narazie niech nic nie zmieniaja, trzeba czasu |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
Miasto: Katowice
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mi się expi bardzo przyjemnie na hydronach, niesamowity exp i drop. Jestem na nie
|
![]() |
![]() |
#11 |
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Dec 2016
Miasto: w domu mieszkam
Mentioned: 10 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
na nie
powinni osłabić lota i expa z nowych potworów + powinni zrobić wejście na bosa za 200 dusz wszystko byś chciał mieć podane na tacy tacy jak ty nie powinni mieć prawa wypowiadania się ![]() złotowłosy wojownik i jego propozycje be like: ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Skrypter 7.6
![]() ![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Goat Castle
Mentioned: 64 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1. To boss dla jednej osoby - taki bonus exp i loota ;>
2. Być może już jest, ale nie trafiłeś na niego? ![]() 3. No jasne, poexpił 10 minut i stwierdził, że nic nie leci ![]() Ogółem napisałbym 3x nie, ale druga propozycja tak jakby jest ![]()
![]() |
#13 |
Uzależniony
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: England
Mentioned: 0 Post(s)
![]() |
![]()
Za dużo ułatwienie jak dla mnie, poza tym ja bym tam jeszcze wcisnął yielothaxy jak chcesz raging mage xd
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[7.6] Jak podoba Ci si? nowy update. | Wujaszek | Inne | 26 | 21-05-2010 18:34 |
Nowy quest update ? : o | Kapitan Alkohol. | Opinie & Krytyka | 10 | 07-05-2010 07:58 |
Update Na Nowy Rok :D | GooHooNe | Propozycje | 41 | 03-12-2009 00:36 |
[ARMIA 7.6] Kilka poprawek na Armi ... | Morfeusz | Propozycje | 10 | 12-11-2008 13:48 |