![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Zobacz wyniki ankiety: Tak nie | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 41.67% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 58.33% |
Głosujących: 36. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Mar 2020
Mentioned: 1 Post(s)
![]() |
![]()
Zapewne wielu z was pamięta jak administracja czasami włączała osobny serwer, gdzie logowanie odbywało się na innym porcie. Proponuje dodanie/uruchomienie tego, abyśmy mogli sie logować i normalnie bić się ITD bo jak wiadomo były tam nicki knight, druid itd i z takim samym EQ i LVLEM mozna było się bic, robic questy itd.
W skrócie: Uruchomienie serwera, gdzie może się każdy logować (bić się, czyli zabawa 4fun). Ostatnio edytowane przez Sayn : 29-12-2020 o 17:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP
![]() |
![]()
To był test serwer, a nie pvp 4 fun. Opcja zbędna bo większość ludzi tam pójdzie się bić xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]()
Z jednej strony jestem na tak, a z drugiej na nie.. Jedna strona to taka, że przetestowalibyśmy balans wszystkich profesji i byśmy się pobawili bijąc się, a druga sprawa to taka, że grałoby zapewne sporo osób na teście przez co ucierpiałby główny serwer. Nie mam zdania.
#edit Chyba, że zrobili by same miasto (Capital City), 4 profesje na pasach 1/1 po 5k poziom i można byłoby się wtedy bawić. ![]()
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 29-12-2020 o 19:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Atom!
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Glasgow
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]() Cytat:
Rozwiazaniem tego problemu byloby uruchomienie testa na jakis okreslony czas np miesiac? Mozliwe, ze przyciagneloby graczy : ] #t ja zawsze jestem na tak jesli chodzi o test server |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Mentioned: 19 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jestem na tak pod warunkiem żeby na tym serwerze mogły grać maksymalnie 4 osoby - 4 rożne profesje zasada kto pierwszy ten lepszy . Ktoś padnie lub wyloguje nie ma możliwości zalogować się ponownie na serwer w przeciągu 10-15 minut < w ten sposób każdy będzie mógł spróbować swoich sił i nie wpłynie to na liczbę grających na głównym serwerze. Passy 1/1,2/2,3/3,4/4 5 k lvle z profesjami ams/sed/iek/urp na każdej postaci full shaman set / kaptur / b robe / gold ringi /energy ringi /might ringi / i inne tego typu
Darkside Sorcerer (1- ?) 26/02/2017 20:04 Awansowales z 99 poziomu na 100 poziom. 16/04/2017 13:33 Awansowales z 999 poziomu na 1000 poziom. 24/07/2017 04:02 You advanced from level 1999 to level 2000. 20/01/2018 04:01 Gratulacje! Zdobyles 3000 poziom doswiadczenia. 14/12/2019 19:03 Gratulacje! Zdobyles 4000 poziom doswiadczenia 03/05/2020 15:42 Gratulacje! Zdobyles 4500 poziom doswiadczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gaduła
![]() |
![]()
Jestem na tak. Proponuję umożliwić wejście na serwer przez ostatni tydzień albo ostatni weekend każdego miesiąca.
![]() |
#7 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Oct 2019
Miasto: Glasgow
Mentioned: 42 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jestem na TAK.
Propozycja wałkowana nie raz ale myślę że tym razem przejdzie. Na szczawiórku się to sprawdza
Szczególnie nowych graczy, Ktoś kto chce zacząć grać na APO i nie wiedział by jaka profesja jest najlepsza to poprostu wbija na każdą, sprawdza hity jakie mają i obrażenia pvm i pvp i po sprawie. @edit i to jest kuzwa propozycja która powinna przejść!
Damballa 4577 - 4962 🅣🅞 🅣🅨🅛🅚🅞 🅖🅡🅐... w𝐘𝐛ιᗴᖇz 𝓅Ꭵx𝐚! ![]() Ostatnio edytowane przez Damballa : 29-12-2020 o 21:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Mar 2020
Mentioned: 1 Post(s)
![]() |
![]()
Zapraszam do udzialu osob, ktore daly na NIE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2020
Miasto: Warszawa
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie możesz nikogo zmusić żeby podał powód dla którego zaznaczył opcje na NIE. Również jestem na nie, jest to zbędne zamieszanie na OTS'ie który i tak już umarł i raczej nikt nie chce wrócić skoro Administracja nie chce współpracować, mają i tak zbyt mało czasu żeby na e-mail odpisać a co tu dopiero mówić o test serverze
![]() |
#10 |
Zaawansowany
![]() |
![]()
Potwierdzam tydzień czasu ciężko odpisać cokolwiek na mejla...
![]() |
#11 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Choroszcz
Mentioned: 6 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jestem na NIE było już to kiedyś...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Uzależniony
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: England
Mentioned: 0 Post(s)
![]() |
![]()
Spoko, zrobienie serwa war byłoby fajnym pomysłem. Ale tu już chodzi tylko o zainteresowanie graczy, więc jestem na nie.
![]() |
#13 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jan 2019
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To nie lepiej stworzyć na tutejszym serwerze arenke na której każdy ma obrazenia jak 1klvl i hp/mane zalezna od swojej profy?
![]() |
![]() |
#14 | |
Ja tu tylko sprzątam.
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]() Cytat:
![]() #topic Nie skorzystałbym nawet raz. Naucz się grać i wbij jakiś poziom to zaczniesz się bić, od tego masz np. eventy pvp. Administracja włączała takie test serwery w celu testowania balansu profesji. NIE. |
|
![]() |
![]() |