![]() |
![]() |
#1 |
Senior Game Master
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Miasto: Silver City
Mentioned: 92 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
W dniu dzisiejszym na naszym serwerze pojawił się nowy event tematyczny dotyczący Trzech Króli. Do ich odnalezienia posłuży wam nowy czar "stargate", a przywołana gwiazda was poprowadzi. Od teraz będą oni co roku witali na naszym serwerze. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie. Wyczekujcie znaków w grze.
![]() Życzymy udanej zabawy, Ekipa APO
![]() Ostatnio edytowane przez Nedin : 06-01-2021 o 13:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]()
To niezły event, nieźli Królowie.
Zabawa przednia! ![]()
![]() |
#3 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Jan 2019
Mentioned: 5 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Fajnie że będzie coś nowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Mentioned: 19 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ciekawie się zapowiada!
Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() ![]()
Darkside Sorcerer (1- ?) 26/02/2017 20:04 Awansowales z 99 poziomu na 100 poziom. 16/04/2017 13:33 Awansowales z 999 poziomu na 1000 poziom. 24/07/2017 04:02 You advanced from level 1999 to level 2000. 20/01/2018 04:01 Gratulacje! Zdobyles 3000 poziom doswiadczenia. 14/12/2019 19:03 Gratulacje! Zdobyles 4000 poziom doswiadczenia 03/05/2020 15:42 Gratulacje! Zdobyles 4500 poziom doswiadczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Oct 2019
Miasto: Glasgow
Mentioned: 42 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Świetnie się zapowiada
![]() Fajne urozmaicenie i jak zawsze na + ![]() Dzięki @Nedin widać że serwer wstaje powoli z kolan
Damballa 4577 - 4962 🅣🅞 🅣🅨🅛🅚🅞 🅖🅡🅐... w𝐘𝐛ιᗴᖇz 𝓅Ꭵx𝐚! ![]() Ostatnio edytowane przez Damballa : 06-01-2021 o 14:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP
![]() |
![]()
Król jest tylko jeden - Dudo. Zara biere się do roboty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MichaS
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Capital City
Mentioned: 52 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dobra robota Panowie, oby więcej takich urozmaiceń.
![]()
![]() |
#8 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Choroszcz
Mentioned: 6 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobra robota, dopiero teraz zobaczyłem.
![]() Narazie nie widac gwiazdy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Master Atom!
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Glasgow
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]()
Chłopaki piszą, ze zapowiada się nie zle wiec spytam niby, dlaczego? Jak dla mnie mało info i zapowiada się słabo, ale może czymś mnie zaskoczycie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2020
Miasto: Warszawa
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Fajnie że coś robicie, ale szkoda że nie w kwestii tego żeby wrócili starzy gracze, mały plusik większy dostaniecie jak odzyskam konto
![]() ### jakie były nagrody za ten event?
![]() |
#12 |
Bywalec
![]() |
![]()
Niesamowity był to event, nie zapomnę go nigdy
![]()
![]() |
#13 |
Uzależniony
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: hushushush
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Powiedzcie mi jeszcze, że ostatnie dni spędzone na test-serwerze dotyczyły tego eventu, a zaczne bić brawo przed monitorem. Jeśli postawienie trzech nowych bosów, gdzie jeden z nich ma najeba** hp od groma, żeby bić go dłużej nazywacie eventem to szczerze gratuluje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() Cytat:
#t Evencik spoko, taki innowacyjny. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Aug 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jest szansa na jakieś screeny, opis bosów, lootu ? Nie miałem okazji trafić na żadnego, pewnie nie tylko ja jestem ciekaw tego ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() Cytat:
Click to show spoiler
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 07-01-2021 o 13:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ja tu tylko sprzątam.
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]()
Szkoda czasu na robienie kilku mobów bossowych skoro jest ich już tyle... Nie lepiej dodać jakiej tereny z mobami pod expa albo nowe questy/przedmioty?
![]() Nie skorzystałem z najazdów, bo króli z tego co słyszałem jest sześciu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Master Atom!
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Mentioned: 13 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
nieszkoda wam czasu na takie coś? lepiej róbcie tego zapowiadanego upa ![]()
Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor. Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Leonidaas- 2548-? ;kicaii 3043-? Mój Life |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Event of springtime and Halloween event | VixenPasja | Propozycje | 19 | 02-02-2013 21:00 |
Soft Boots Quest by Trzej wymiatacze ;s | ~Bocianex~ | Prezentacje Graczy | 11 | 18-02-2010 08:52 |