![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#281 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: May 2014
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
iPhone: Dobry i drogi, iOS - dla mnie duży +
Samsung: Aparat dobry i chyba tyle mi się w nim podoba Xiaomi: Dobry, tani, ładny Sony: Dużo osób oddaje po chwili na gwarancje bo coś się pierdoli, chyba że starsze wersje tak do Xperia Z3 ![]()
![]() |
#282 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Krosno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
samsung s6 edge czy iphone 6s
warto zaznaczyć, że od 5 lat korzystałem tylko z iphone i trochę boje się, że ciężko będzie się przyzwyczaić do androida. I jeszcze jedno zapytanie, czy jesli zdecyduje się jednak na samsunga to mogę jakoś to wszystko co mam na icloud i tych wszystkich aplowskich aplikacjach przerzucić na samsunga ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: May 2014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Octavious
polecam iphona 6s, nie polecam tego samsunga. szczerze mówiąc to wolałbym iphona 6s nawet od samsunga s7 edge. ja wziąłem iphona a kolega z pokoju obok samsunga, iphone 100x lepszy jak dla mnie, samsung tylko aparat lepszy. możesz zalogować sięna iCloud na stronce i sobie wszystko sciągnąć na kompa a potem przerzucić manualnie na samsunga.
![]() |
#284 |
Butterfly!
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Leicester 桶
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jak narazie już jak na mnie spory czas redmi 3s pro się sprawdza bardzo fajnie
no i te baterie 4000mAh :3
![]() |
#285 |
VIP
![]() Zarejestrowany: Apr 2012
Miasto: /tpto 81 714 7
![]() |
![]()
Ponad pół roku posiadam Iphone Se i jestem z niego zadowolony, lecz z początku byłem bardzo sceptycznie nastawiony co do telefonów tej firmy. Najlepszym sposobem na sprawdzenie, czy warto jest po prostu zakupienie któregoś modelu firmy Apple. Nie ma gwarancji, że każdy będzie zadowolony z systemu oraz specyfikacji technicznych, które oferuje owa firma, lecz myślę, iż warto spróbować. W razie pytań piszcie na pw lub gg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Siemka, posiadałem już Xiaomi redmi note 2, teraz posiadam redmi note 3s. Myślę o zmianie na redmi note 4, ktoś może posiada? Jak wrażenia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Expert
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Czerwieńsk/Zielona Góra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Iphone 6s zdecydowanie, w życiu nie wrócę do androida
![]()
![]() |
#288 |
Gaduła
![]() |
![]()
Siemanko. Mam Huaweia p8 lite, ale nosze się z zamiarem wymiany go na coś mocniejszego.
Powiem na starcie na czym mi zalezy: Co najmniej 2gb ramu, a najlepiej 3. PORZADNA BATERIA Wyswietlacz 4,5 - MAX 5' Co sadzicie o Xiaomi Redmi 4x? Dawajcie propozycje. Na starcie powiem za Iphony i najnowsze modele samsungow podziekuje.
![]() |
#289 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Aug 2014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Novi
Sam sie przymierzam do zmiany fona i też myślałem o Xiaomi, ale ten Redmi 4X siedzi na dość przestarzałym snapdragonie, dlatego mimo że ma chyba 8 rdzeni i 3/4 GB RAMu, to nie jest to jeden z wydajniejszych smartfonów. Zależy ile chcesz wydać. Ja się zastanawiałem nad Mi5, którą można znaleźć już za 1000zł na allegro (a jeszcze taniej jak sie nie boisz zamawiać z chin, ale to ryzyko), ale niestety telefon też ma wady, między innymi padające płyty główne (ponoć to losowe, naprawiają na gwarancji, ale z tym też są problemy, jako że Xiaomi nie jest zbyt popularne w Polsce i raczej nie kupimy telefonu z gwarancją producenta, bo za to sobie liczą dodatkowe kilkaset złoty). Także wszystko zależy od tego, ile chcesz wydać. Możesz sobie popatrzeć na tą Mi5-tkę, bardzo ciekawy telefon, za kwotę około 1000-1200 na pewno nic lepszego nie dostaniesz. A jeśli chcesz wydać mniej, to chyba Redmi też nie są najgorszym wyjściem. @Aziel No masz racje, nie przestarzałe, a budżetowe. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Colinovsky : 11-07-2017 o 18:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
Notoryczny miotacz postów!!!
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Lublin
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
![]() #do 1100zł http://allegro.pl/huawei-nova-3gb-32...852737367.html http://allegro.pl/honor-8-lite-dual-...875656413.html I Redmi 4x https://proline.pl/smartfon-xiaomi-r...ne-3mk-p952123 Jak za takie pieniądze to nic tylko brać. Bez szkła 20zł taniej: https://proline.pl/xiaomi-redmi-4x-3...ybucja-p951230 #down I tak coś tanio, na ali jest po 200$. ![]()
Dyspo 1 - ... [703] Ostatnio edytowane przez Azielu$ : 11-07-2017 o 21:28 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zaawansowany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
http://allegro.pl/xiaomi-redmi-4-pro...839066725.html
A co sądzicie o tym? ![]() ![]() Edit: niestety wysyłka z Wielkiej Brytanii... wiedziałem, że coś za tanio. :/ @up To jest właśnie ciekawe, że nigdzie, nawet na chińskich stronach nie znajdziesz tego telefonu tak tanio. XD Albo ktoś się jebnął i to nie ten model, albo to jakaś grubsza sprawa. Poza tym gość ma nieciekawe komentarze na allegro. Ostatnio edytowane przez Colinovsky : 12-07-2017 o 15:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Banned
![]() |
![]()
Siemka, poszukuję coś z androidem, który będzie godnym następcą mojego Xiaomi Redmi Note 3.
Wymagania: - Jakiś w miarę ogarnięty aparat, żeby nie było tak, że kupię mikrofalówkę w telefonie. - Lepszy zasięg, jak w Redmi Note 3 - Do 1000zł Ktoś coś? Może miał ktoś styczność z Xiaomi mi5? Albo innymi modelami i wie jak zasięg w nich? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Siemka mam pytanie panowie szukam nowego telefonu z Androidem ponieważ Samsung Galaxy s7 edge znudził mi sie i zaczyna mnie irytować, ( nie myśle tutaj ani o Ihponie słyszałem różne opinie i sam fakt, że moja dziewczyna go ma i często narzeka na niego ).
Moje Wymagania : -Cena do 2k -dobra bateria -dobry aparacik Ogólnie dużo osób chwali wszystkie nowe zabawki z Xiaomi. I zastanawiam sie nad nowym xiaomi mi 6 jakieś opinie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jak najbardziej polecam Huawei p10. Sam go mam i jestem bardzo zadowolony. Bardzo wytrzymałe szkło, brak zacinania telefonu. Wart każdego grosza. Od Samsungów odszedłem na s5, po roku czasu android non-stop się wieszał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zaawansowany
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Też mam p10 i jestem zadowolony, każdy odradzał mi firme Huawei, ale jakoś straty nadrabia p10, jeśli huawei to nie bierz wersji lite, pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Uzależniony
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: LA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Miałem Z3 compact, aktualnie mam Z5 compact i osobiście odradzam, wszystko fajnie, pięknie, ale to w jak ekspresowym tempie się te telefony przegrzewają to przechodzi ludzkie pojęcie.
![]() |
#298 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Feb 2017
![]() |
![]()
Iphon x 256
Czy samsung s8 edge Prosze mi bez zadnych xiaomi itd.
![]() |
#299 |
Nabijacz postów
![]() |
![]()
Nie ma czegoś takiego jak samsung edge 8, jest tylko s8 lub s8+. Od kilku dni posiadam s8+ i zdecydowanie polecam. Dobry aparat, bateria też dosyć długo jak na smartphona trzyma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Włocławek
Mentioned: 1 Post(s)
![]()
To zależy. Wymieniłeś dwa skrajnie różniące się modele. Generalnie użytkowników smartfonów można podzielić na dwie grupy:
Iphone Inny phone Odpowiedz sobie sam czy chcesz korzystać z systemu apple, czy może masz inne urządzenia które będą kompatybilne z IOS. Wiele czynników stoi za wyborem między iphone a telefonem na androidzie. @ja od kilku lat używam różnych iphone i na żadnego androida już na pewno nie wrócę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pomoc w Wyborze ;) | Li$ek Von Lid3n | O wszystkim i o niczym | 3 | 03-11-2010 21:12 |
Pomoc w wyborze PC? | Ilu | Sprzęt komputerowy i oprogramowanie | 13 | 12-06-2010 11:35 |
Pomagamy Mortiisowi !! ;p | Daroo | O wszystkim i o niczym | 9 | 13-07-2007 10:31 |