![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Ja tu tylko sprzątam.
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Mentioned: 8 Post(s)
![]() |
![]()
Niebieski materiał wypadł mi z:
1. Ice Golem 2. Creator Bottle of blue liquid podobno z frost trolla/ghosta, a bottle of white liquid? Czy ktoś wie coś więcej na temat z czego lecą jeszcze te przedmioty? Main oczywiście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() Cytat:
Creator Glacius Ice Golem Perfector Peter Bottle of blue liquid: Frost Troll Ghost Blue Djin Wise Man? Warlock? Bottle of white liquid: Converter Elf Soldier Omniba Jak mi się wiecej przypomni to dopisze.
![]() |
![]() |
#3 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ubiłem 2 x 500 wise manów i żadna butelka nie spadła.
Jedna pięćsetka do Ahmeda, druga pięćsetka do misji !quest.
![]() |
#4 |
Wymiennik
![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Bielsko-Biała
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kolega słyszał ze też wypada z ots king ghost oraz queen ghost ;x
ale ile w tym prawdy to nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Ja tu tylko sprzątam.
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Mentioned: 8 Post(s)
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MichaS
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Capital City
Mentioned: 55 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
fibry z fiber flower oraz blue bales of material | Belmondo | Propozycje | 14 | 03-05-2020 22:43 |
[Mainland] Kupie 99x white bale of material | rumun | Handel | 0 | 16-03-2020 23:26 |
[Mainland] White/ blue bale of material (białe i niebieskie materiały) KUPIE | smerfus | Handel | 0 | 09-10-2019 13:24 |
Blue bales of material. | Anmus | Propozycje | 1 | 18-11-2017 13:45 |