![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Zobacz wyniki ankiety: Podnieść cenę blessów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 24.14% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 75.86% |
Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2020
Miasto: Warszawa
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zacznijmy od tego że wiem że blessy i jej cena była zrobiona jakiś czas temu zamiast 'sl' który był za 1sc i teraz blessy są w cenie zaleznej od tego jaki posiadamy poziom doświadczenia, ale mimo wszystko uważam że jest to zrobione źle, to żadna cena dla 5klvl. Jak komuś się nie chce iść na piechotę z respa do dp, to wali wywrotkę i jest w dp, bo co to pare sc za blessa zapłacić.
Więc moją propozycją jest to żeby zwiększyć cene blessów i to o DUŻO więcej niż jest teraz, dlaczego? Już tłumaczę dlaczego... 1. Jak chyba każdy wie ten otsik to już mocny orshaball a można to chociaż w pewnych kwestiach zminimalizować właśnie zwiększeniem ceny blessów. 2. Nie będzie wbijania na respa, po tym jak się kogoś zabije, bo cena będzie większa i będzie jednak trochę szkoda kasy żeby paść 5 razy i przychodzić w kółko. 3. Nie będzie bezsensownego pekowania pod bo większość będzie się bała zginąć gdyż będzie to kosztowało dużo więcej niż dotychczas, nie będzie cwaniakowania.(jak za starych dobrych czasów APO) *mała zmiana a może trochę wspomnień przywrócić.
#2 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jan 2019
Mentioned: 5 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Po co podnosić cenę blessów? Nowi gracze jak wracają dochodzą do wszystkiego sami i powoli bez kupowania kasy na Allegro i będzie im ciężko nazbierać na te blessy. Jestem na NIE.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nabijacz postów
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jestem biedakiem i ledwo stać mnie obecnie na blessy, co będzie jak podniosą ceny? Nie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]()
Moim zdaniem cena blessów jest adekwatna co do danej profesji. Ja np. na 6k poziomie o ile dobrze pamiętam to za jednego blessa musiałem płacić aż 60sc, więc to mało? No nie wiem.. Wiem, że cena broszki waha się między 15, a 20uc, ale ceny to nie Administracja ustala, a my - gracze.
Powinni zmienić ceny, np. run, manasów, pływania statkiem, a blessy zostawić, bo są one bardzo dobrze zrobione. Sorry, ale jestem na nie.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 19-02-2021 o 19:25 |
![]() |
![]() |
#5 |
Ja tu tylko sprzątam.
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Mentioned: 8 Post(s)
![]() |
![]()
Zmiana ceny blessa na wyższą nie poprawi gry z tego względu, że ms/ed padnie częściej na respie niż rp/ek.
Pójdziesz np. na wardy/nile/cracki/returnedy/arachnomorphy - to zmienisz zdanie. Ostatnio edytowane przez Zarexoholik? : 20-02-2021 o 10:06 |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2020
Miasto: Warszawa
Mentioned: 7 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
Dodatkowo wypowiadasz się na temat propozycji gry w którą nie grasz, więc po co się wypowiadać? Cytat:
![]() Cytat:
Przykre jest to że nie rozumiecie tej propozycji, nie wiem czy nie chcecie zrozumieć czy jesteście aż tak bardzo ograniczeni, napisałem wyżej że 90% graczy nawet nie wraca z respa do temple czy dp, tylko woli paść od potwora - to chyba nie oznacza że cena blessów jest dobra, skoro ktoś woli zabić się od potwora bo tak jest szybciej niż wrócić na piechotę z respa (CHYBA O TO CHODZIŁO ZAWSZE W TEJ GRZE)
![]() |
#7 | |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Choroszcz
Mentioned: 6 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() Tak naprawdę mocno sie nudzisz? |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |