![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Banned
![]() |
![]() Witam!
Postanowiłem założyć swój Life. Tutaj będę przedstawiał życie mojej wspaniałej postaci ![]() Wszystko zaczęło się dawno, naprawdę dawno temu. Teraz już jest wszystko inaczej. Jak wiadomo każdemu, Sashe sprzedałem za około 10kkcc, więc będę grał postacią o nicku: First Sasha Rookslayer. Dlaczego sprzedałem mojego Rookslayera? Ponieważ osiągnąłem wszystko, co mogłem. Zarobiłem tyle, że mógłbym wykupić każdego z topki (oczywiście, tych, którzy chcieliby sprzedać postać ![]() Wszystko miałem co najlepsze, wszystko mogłem mieć. wszystkiego dorobiłem się sam, a kupą wstęp wzbroniony ![]() Postać założyłem dnia 14.10.2012r Na początek 2 screeny z mojej nowej postaci ![]() ![]() Oraz Nimfa na pierwszym poziomie doświadczenia, myślę, że to rekord, co ![]() ![]() Wesoła minka na rozpoczęcie tego pochmurnego dnia xD ![]() @edit Chciałbym się jeszcze pochwalić osiągnięciami z byłej postaci, więc wrzucę tutaj kilka screenów Na początek najwięcej pieniędzy sprzedanych u NPC (Spider, Mad), oraz Taski u NPC (Urlich). ![]() Ostatni screen na Sashy ![]() ![]() Skile, tutaj sądzę, że mam się czym pochwalić ![]() Oraz na koniec statystyki przegranego życia w pixele XD ![]() Pozdrawiam każdego, kto czuje się pozdrowiony ![]() P.S Proszę bez spinki, bo polecą warny ![]() Ostatnio edytowane przez First Sasha Rookslayer : 14-10-2012 o 14:20 |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratuluje mądrej decyzji :-) zobaczymy czy teraz pokażesz że jesteś koksem nowym charem
Pozdrówka. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowicjusz
![]() |
![]()
No gratulacje nowej postaci.
I tak zapewne po jakimś czasie znowu osiągniesz to co miales wcześniej. Też mialem nimfe na 1 lvl ! |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() |
![]()
sprzedałeś sashe za marne grosze... trzeba było go sellac na 600 lvl jak kcc było arte 50gr...
ale widać ze tylko ja wtedy pomyślałem i pozbyłem się wszystkiego ![]() Gratuluje. kiedy top 3? |
![]() |
![]() |
#5 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Mazury
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Czas zacząć nową grę
![]() Pozdro i pokaż noobom jak sie to robi xD
#6 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Olsztyn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
@t Graj sasza, graj i graj, marnuj zycie na te marne APO. Dam ci mala rade, kup za te "10kkcc" server APO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie gz. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: Basel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gaduła
![]() |
![]()
Dawaj Dawaj moj mały koxie !! :P
Lecimy.. ![]() p.s Czemu mnie nie zawolles na ninfe? !!?!?!?!?! Nie wybacze Ci tego ![]()
#9 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Paderborn
Mentioned: 1 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
100sc w dupę po raz drugi!!! Gz!!!
Czekam aż mnie dogonisz ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru!
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Łódź
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aż się wzruszyłem, serio.
@top nie gz XD |
![]() |
![]() |
#11 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dzienkuje za pozdrowienia gogogo 100lvl
#12 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Debil ;p
Ale kto bogatemu zabroni ;p Gratuluje i pędź do 866 poziomu! |
![]() |
![]() |
#13 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jesteś głupi ze to sprzedałeś
i nie dzwoń do mnie już nigdy w nocy ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Uzależniony
![]() |
![]()
dawaj zobaczymy w ile czasu odrobisz te lvle teraz :P
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
![]() |
![]() Wbite skile 20/30, więc można expić
![]() ![]() No to poleciałem z levelami :O! ![]() Pierwszy Magic Level ![]() ![]() Ogłaszam, iż oficjalnie zostałem Rookslayerem. Rookgard, nadchodzę! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez First Sasha Rookslayer : 14-10-2012 o 18:24 |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: Rzeszów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gz noobie ;d Expaj cos a nie tylko kisisz dupe w tym trainie ;p
|
![]() |
![]() |
#17 |
Zaawansowany
![]() |
![]()
Gratulacje, jak Ci się chce ..
#18 |
Banned
![]() |
![]() Do wszystkich, którzy piszą, oraz pytają się, czy nie szkoda było mi kasy na nimfe... Nie, nie szkoda mi było. To są tylko pixele, oraz przypominam Wam, że to tylko gra
![]() Questy ![]() ![]() Drugi Magic Level ![]() ![]() Misje na klikanie, oraz NPC. Lipa trochę, ponieważ jest 7 misji tylko na Rooku na klikanie, ja mam 6, ponieważ jest jeszcze jedna ze 100sc, ale na razie nie posiadam, aż tak dużej kwoty. Na Npc są 2 misje, Chain Armor, oraz outif Elf/Dwarf. ![]() 21 Axe ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez First Sasha Rookslayer : 14-10-2012 o 23:08 |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: Rzeszów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wymiatasz ziomuś ! Dawaj dalej ! Gonisz mnie z lefurkiem i skillami ;d I godzinami online !
|
![]() |
![]() |
#20 |
Master Atom!
![]() |
![]()
pięknie wychodzi ci jak na razie to life miło się ogląda ;DD
no sasha wbijaj, wbijaj teraz do 1000 i + lD |
![]() |