![]() |
![]() |
#1 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Jun 2019
Mentioned: 0 Post(s)
![]() |
![]()
Witam dziś się zalogowałem po restarcie i to zobaczyłem:
![]() WTF? można grać normalnie, ale trochę dziwnie to wygląda XD |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaawansowany
![]() |
![]()
aż zalogowałem sprawdzić ale u mnie nic się nie zmieniło i nikt inny nie narzekał to raczej u Ciebie
#3 |
Notoryczny miotacz postów!!!
![]() |
![]()
To przez wybuch reaktora atomowego na GM Island.
![]() # Tak serio to nie wiem. Jeśli restart apki/kompa nie pomógł, spróbuj przeinstalować sterownik grafiki. # A faktycznie, czy to nie alarm w blackd? xD
Glitch 1 - ... [ 3013 ] Ostatnio edytowane przez Azielu$ : 27-11-2020 o 00:50 |
![]() |
![]() |
#4 |
Dirty Harry
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Mentioned: 21 Post(s)
![]() |
![]()
Ja bym z tym nic nie robił. Taki mroczny obraz gry pasuje do Twojego nicku.
![]() ![]() Nie no, a tak serio to tak jak post wyżej - reinstall sterownika graficznego, ewentualnie oddać komputer do jakiegoś serwisu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2020
Mentioned: 1 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nowicjusz w temacie, milego bana hehe
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowicjusz
![]() |
![]()
Luz, panowie.
Relogowalem się na inne postacie miałem to samo. Pograłem sobie 30 min. z ciekawostki i wszystko było ok oprócz tego ze czasami mrugało na na normalne kolory ekranu gry i znowu na czerwony. reset gry nie pomógł, dopiero jak laptopa zresetowałem pomogło. A czemu mi się tak stało nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
![]() |
![]() Cytat:
![]() btw, aż dziw bierze, że jeszcze nie masz bana ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
King
![]() Zarejestrowany: Nov 2017
Miasto: Królestwo
Mentioned: 18 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jezeli juz uzywasz tego wspomagacza to takie komendy jak exiva pause powinienes znac, albo to co napisal Week :v
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowicjusz
![]() |
![]()
[27/11/2020 23:55:07] Nedin -> Wolf Night was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Jakie K****boty?. Nic takiego w się nie bawię, 3-4 razy używałem otsclienta tylko po to by wyjść zabugowanej kratki w depo facc na rooku. Jakim prawem dostałem bana za to ze wystąpił błąd w grze i to zgłosiłem? |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
![]() |
![]() Cytat:
![]() Nie wiem kogo próbujesz zrobić w konia, czy osoby, które Ci tutaj skomentowały Twój "bug", czy samego Nedina, jeśli Nedina to powinien dodać kilka dni za próbę oszustwa. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowicjusz
![]() |
![]()
Week, proszę cie jak nie masz nic modrego do napisania, to nie pisz.
Poza tym: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=46682 A dokładnie: Bug: Błąd na mapie, w skrypcie bądź kodzie silnika, powodujący uniemożliwienie bądź mniej "komfortową" grę. Takie bugi powinno się zgłaszać na forum.toproste.pl bądź metodą RRV (Ctrl + R w grze). A poza tym używanie to botów mija się celem. Nigdy nie używałem botów, poza tym wnioskując po jednej z twoich wypowiedzi, ze sam używałeś, bo mówisz ze ten błąd występuje przy używaniu nielegalnego oprogramowania do gry. |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowicjusz
![]() |
![]()
Współczuje ci week twojego IQ.
Temat do zamknięcia, jak ten serwer. |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jak wykonac zrzut ekranu? - by Zarexoholik? | Zarexoholik? | Poradniki | 21 | 12-01-2014 23:52 |
Czarne paski po bokach ekranu | TuRoczeK | Problemy | 2 | 02-05-2013 23:26 |
Rozdzielczo?? Ekranu | LoVeR | Pomoc | 7 | 21-03-2011 15:30 |
Tapeta ekranu problem. | Mateusz Soprano | Sprzęt komputerowy i oprogramowanie | 4 | 26-02-2011 14:17 |
Rozdzielczo?? ekranu | Fristo | Sprzęt komputerowy i oprogramowanie | 2 | 05-08-2010 00:59 |