![]() |
|
Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Rat Land
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Po dłuższym niż się spodziewałem czasie przekazuję ten oto poniższy poradnik. Jeśli zauważycie jakieś błędy, literówki, lub inne wartości, niż podane, to proszę o informację na PW.
[Scuv] Zamieszczam link do poradnika "Misje u Ahmeda" -> KLIK <- Poprawione już, faktycznie się walnąłem, ale robiłem wszystko od razu, więc pomyłki były (sporo poprawiłem). Właśnie też się skapnąłem. Już Scuv wie, to edytuje, bo jak ja to zrobię to wyświetli się tylko w temacie, a na liście tematów dalej stara nazwa będzie. Ty chyba nie wiesz co piszesz... 1k lvl tam idzie 20-25 minut jesli wlecze za soba jakiegos nooba co chce misje zrobic. Jesli masz nizszy to nawet nie pisze ile uhów i ile czasu to zajmie. Oczywiscie jak nie padniesz na spama. Wiec przepraszam, ale sie nie znasz i nie gadaj bzdur na temat tego, ze to jest latwe. Idz, przejdz sie na HERO swoim rookerem... Ostatnio edytowane przez Podszyfacz : 07-12-2019 o 23:17 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiennik
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Bielsko-Biała
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nooo w końcu się doczekałem
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Przy zbieraniu kokosów jest max 1000 a nie 800 ![]() Dałem 25% i miałem przynieść 750 więc też do poprawki xD
Sir Avengo Sir Avengo Rook Avengo Knight (3132-3220) Razeer (2974-...) Ostatnio edytowane przez Sir Avengo : 19-07-2017 o 20:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
![]() |
![]()
Superancko, Leci repucik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() |
![]()
Poradnik dobry, być może pomoże on w wykonywaniu zadań u Ahmeda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Mentioned: 4 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
fajne to od tera czekam na tabelke main
10/10 za wykonanie
![]() |
![]() |
#6 |
Łowca postów
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Mentioned: 6 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Szkoda, że nie zaznaczyłeś który LAND.
Poradnik ok i przydatny 9/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Średnio zaawansowany
![]() |
![]()
75 Zbieranie ice rapierów << war hammery na 75 sa xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2013
Mentioned: 10 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taka tabelka przydała by się i na mainie
![]() ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Staszow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
świetna sprawa, nareszcie nie bedziesz miał spamów z pytaniami o ilości XDD
![]() |
#10 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Poznań
Mentioned: 3 Post(s)
![]() |
![]()
Ilości powinny być 2x większe a może i nawet 3x większe. Słaby poradnik 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jun 2015
Miasto: Żyrardów
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
#t co do poradnika fajnie to zrobiłeś 10/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Apr 2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Poradnik 10/10 na pewno ulatwi wielu graczom wykonanie misji i odpowiednie dawanie nut na dana misje ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jun 2015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
# dobry poradnik, 10/10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Feb 2017
Miasto: Tarnowskie Góry
![]() |
![]()
Bardzo przydatna rzecz
10/10 Co do misji nr 26. polece Rabbit Quest ( na samym koncu jest duzo red dragow ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
19:53 Ahmed Martwy Terrorysta: No to teraz wymagajace zadanie. Zabij 238 wampirow. Tylko szybko! ( oddałem 40% ) poziom 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Trainery Rook po wykonaniu ahmeda | Podszyfacz | Propozycje | 6 | 06-07-2017 01:49 |
[Rook] Misje u Ahmeda. | Sasha Rookslayer | Poradniki | 6 | 29-09-2016 23:58 |
Misja u Ahmeda Rook | Shoarev | Bugi | 1 | 14-10-2015 11:27 |