Witam, szukam ekipy na pvp chciałbym, żeby to było ok. 5 osób. Chodzi oto, żeby każdy wbił 20lvl i razem byśmy poszli popekować. Pisać w tym temacie swoje numer lub napiszcie do mnie 11004384.
Witam, szukam ekipy na pvp chciałbym, żeby to było ok. 5 osób. Chodzi oto, żeby każdy wbił 20lvl i razem byśmy poszli popekować. Pisać w tym temacie swoje numer lub napiszcie do mnie 11004384.
ja moge pisz pv kiedy gdzie i na jakim swiecie
podbijam, chętnie postrzelam z czegoś
gg masz pod avatarem (;
Ja mogę
Pisz gg 5825983
Mogę pobić z Wami trochę pionków. Było by dobrze, gdybyśmy poszli na Aldore, bo tylko <chyba> tam mam chara XD Sux 33 pall i 27 druid.
Na morganie mam 8lvl, wbijajcie, bo nie chce mi sie od 0 pykac xD
Chyba pójdziemy na Aldorę ponieważ Devorious ma tam jakieś postacie. Dogadamy się na gg jak będziecie dostępni. Kto chce dołączyć pisać 11004384
@edit
Już wybraliśmy świat zapraszam Aldora
Pisać na gg lub tutaj
Kolega ma do oddania 9 kina skille 53/53 jakby ktoś chciał. Pisać do Devouriusa na pw.
Ostatnio edytowane przez Excorus : 15-10-2011 o 11:47
Zapisuje sie razem z misiaczkiem ejkejej Franxi Druid.
Moje gg masz pod avatarem, a misiaczka to 1055332.
Mam nadzieje, ze jakies vt macie. (:
@up Tak mam, wszystkie dane podam Wam na prv, jak dostanę dokładną listę nicków
@down Tak
Ostatnio edytowane przez Devorious : 15-10-2011 o 12:22
Pisze sie oczywiscie na to.
Moje gg to 2243353.
Server Aldora?
#edit
Moj nick - Waldek Krul Kredek
Ostatnio edytowane przez Azonka : 15-10-2011 o 14:11
Moge sie przylaczyc na Aldore
mam tam 39 sorca i 32 knighta ; d
Ja też chętnie sobie popekuje xd
GG:38546207
Dawać all swoje zacne nicki![]()
Ja na eterni mam 26 druida, i cos tam kasy na pk jbc pisac priv forum
Kto gra podawać swój nick tutaj, na gg (11004384) lub na PW, chciałbym zrobić dokładną listę niech każdy dobije ten 30lvl w niedługo ogarnie się jakieś vt i zmontuje stałą ekipę.
Nick: Idziemy Pekowac Malpy
XD
Pisać![]()
Ja moge na nebuli mam tam 20 sorca albo na berylii 18 pala pisać na jakim servie bd grać
@up
Aldora
@top
nick: Knauer of Aldora
Misiak udostepni swoje vt 2.1.4. Excorus juz dostal dane do vt i do niego prosze o nie pisac. Ludzie bez mikro tez maja miec vento, zeby tylko sluchac.
misiak pies, wojna sie nie zapowiada ciekawie u nas to nogi za pas i elo na inny serwer :] nie ladnie ;d