ARMIA Podkarpacki OTS  

Wróć   ARMIA Podkarpacki OTS > Forum Wielotematyczne > Komunikacja > Telefony komórkowe

Zamknięty Temat
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 19-02-2012, 19:03   #1
Tayo
Nowicjusz
 
Tayo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2012
Posty: 9
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Domyślnie Samsung Galaxy Ace - zablokowany ekran. Prosze o pomoc

Witam wszystkich. Mam pewien problem a mianowicie jestem posiadaczem samsunga galaxy ace i niestety podczas wpisywania symbolu przekroczyłem próby i zablokowało mi telefon. Teraz jest coś takiego :
'Aby odblokować, zarejestruj się na swoim koncie Google.
Nazwa uzytkownika(e-mail)
Hasło
Zarejestruj się '


i tutaj mój problem nie pamiętam hasła do tego konta, czy aby odblokować ew. potrzebny jest internet(wifi) ? Czy można bez połączenia ?

Prosiłbym o pomoc jeśli ktoś wie jak sobie z tym poradzić. Z góry dzięki
Tayo jest offline  
Stary 19-02-2012, 20:25   #2
zio0m
Gaduła
 
Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Katowice
Posty: 145
zio0m po prostu wymiata!
zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!
Domyślnie

Od takich pytań masz mój temat (ogólnie o andoridzie) .
Co do tematu , wyłączasz telefon . jak już jest wyłączony trzymasz guzik głośności w górę , środkowy guzik i power , włącza Ci się clockwork mod, w którym szukasz czegoś takiego jak wipe , robisz wipe cache i wipe data , po udanym wipie włączasz telefon przez reboot system now
Wipe to nic innego jak przywrócenie ustawień fabrycznych (może się wiązać z utratą danych , dlatego się robi backupy)
Poruszanie po clockwork mod to :
góra/dół - guzik głośności głośniej/ciszej , potwierdzasz środkowym , w razie kolejnych pytań zapraszam do mojego tematu
http://www.forum.toproste.pl/showthr...056#post987056
__________________
Pomagam w sprawach telefonów/androida , gadu-gadu 3987593
Problem z zablokowanym ekranem ?
Zablokowany ekran w androidzie
~~Here~~
Obecnie : Mistic Hero [nie gram] Cirus [ nie gram]

Ostatnio edytowane przez zio0m : 19-02-2012 o 20:29
zio0m jest offline  
Stary 19-02-2012, 20:58   #3
Tayo
Nowicjusz
 
Tayo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2012
Posty: 9
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Domyślnie

Czemu mi się nic nie włącza jak trzymam głośność w górę , ten środkowy guzik i włączenie ? Co jest nie tak ?
Tayo jest offline  
Stary 19-02-2012, 21:19   #4
zio0m
Gaduła
 
Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Katowice
Posty: 145
zio0m po prostu wymiata!
zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!
Domyślnie

Czytałeś chociaż mój temat czy Ci się nie chciało ?
Co się działo po wciśnięciu i trzymaniu tej kombinacji przez chwilę ?
Prawdopodobnie możesz nie mieć wgranego CKM .
Spróbuj ta samą kombinacje ale zamiast w górę naciśnij w dół , powinien Ci się pojawić trójkąt i u dołu napis DOWNLOAD , pokazało się takie coś ?
__________________
Pomagam w sprawach telefonów/androida , gadu-gadu 3987593
Problem z zablokowanym ekranem ?
Zablokowany ekran w androidzie
~~Here~~
Obecnie : Mistic Hero [nie gram] Cirus [ nie gram]
zio0m jest offline  
Stary 19-02-2012, 21:29   #5
Tayo
Nowicjusz
 
Tayo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2012
Posty: 9
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Domyślnie

Wciskam i nic czarny ekran. To trzeba głośność+ -> środkowy -> włączenie czy wszystko na raz ? -> oznacza następnie
Tayo jest offline  
Stary 19-02-2012, 21:31   #6
zio0m
Gaduła
 
Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Katowice
Posty: 145
zio0m po prostu wymiata!
zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!
Domyślnie

Wszystko na raz i trzymasz
__________________
Pomagam w sprawach telefonów/androida , gadu-gadu 3987593
Problem z zablokowanym ekranem ?
Zablokowany ekran w androidzie
~~Here~~
Obecnie : Mistic Hero [nie gram] Cirus [ nie gram]
zio0m jest offline  
Stary 19-02-2012, 21:33   #7
Tayo
Nowicjusz
 
Tayo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2012
Posty: 9
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Domyślnie

Trzymam i nic, cały czas czarny ekran. Próbowałem i głośnik + i - ale nic. Nw co moze byc nie tak
Tayo jest offline  
Stary 19-02-2012, 21:36   #8
zio0m
Gaduła
 
Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Katowice
Posty: 145
zio0m po prostu wymiata!
zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!
Domyślnie

w ogóle Ci telefon nie odpala ?
__________________
Pomagam w sprawach telefonów/androida , gadu-gadu 3987593
Problem z zablokowanym ekranem ?
Zablokowany ekran w androidzie
~~Here~~
Obecnie : Mistic Hero [nie gram] Cirus [ nie gram]
zio0m jest offline  
Stary 19-02-2012, 21:39   #9
Tayo
Nowicjusz
 
Tayo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2012
Posty: 9
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!Tayo po prostu wymiata!
Domyślnie

Niestety nie . Po tej kombinacji jak chce włączyć też się nie da dopiero wyjęcie-włożenie baterii pomaga.
Tayo jest offline  
Stary 19-02-2012, 21:55   #10
zio0m
Gaduła
 
Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Katowice
Posty: 145
zio0m po prostu wymiata!
zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!zio0m po prostu wymiata!
Domyślnie

http://androidos.webig.pl/root-recov...kmod-recovery/

i do roboty ;-)

lub odezwij się do mnie na gadu , 3987593
__________________
Pomagam w sprawach telefonów/androida , gadu-gadu 3987593
Problem z zablokowanym ekranem ?
Zablokowany ekran w androidzie
~~Here~~
Obecnie : Mistic Hero [nie gram] Cirus [ nie gram]
zio0m jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
Nie możesz zamieszczać nowych tematów
Nie możesz dodawać postów
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post / Autor
Zablokowany Ekran w Andoridzie , co zrobi? zio0m Telefony komórkowe 7 20-05-2013 00:00
Samsung galaxy s 3 .:Edzio:. Telefony komórkowe 12 22-10-2012 23:55
Wy??czenie debugowania USB w samsung galaxy ace vide cul fide Pytania 1 21-02-2012 20:01
Samsung GT S5570 Galaxy Mini ~Bocianex~ Telefony komórkowe 6 23-12-2011 19:04
Problem Samsung Galaxy mini Krsix Telefony komórkowe 2 13-10-2011 22:31


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.