![]() |
![]() |
#1 | |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() ![]() ![]() Postanowiłem założyć swój Life. Będę w nim przedstawiał życie mojej wspaniałej postaci. Jestem jedynym graczem na Rooku z TOP, który gra swoją postacią od 0, więc warto byłoby coś pokazać, nieprawdaż? ![]() Lepiej późno niż wcale ![]() Znalazłem sporo zdjęć z mojej przygody na Rookgardzie, więc podzielę się z Wami nimi. Wszystko zaczęło się dawno, naprawdę dawno temu. Teraz już jest wszystko inaczej.. Na początek poziomy, zaczynamy od 200 poziomu doświadczenia, ponieważ wcześniej nie robiłem screenów: 200-226 lvle: ![]() 227-250 lvle: ![]() 251-280 lvle: ![]() 281-370 lvle: ![]() 375-410 lvle: ![]() 411-440 lvle: ![]() 442-475 lvle: ![]() 476-510 lvle: ![]() 510-540 lvle: ![]() 541-600 lvle: ![]() 601-650 lvle: ![]() 651-685 lvle: ![]() 686-715 lvle: ![]() 716-743 lvle: ![]() 744-770 lvle: ![]() 771-820 lvle: ![]() 821-850 lvle: ![]() 850-875 lvle: ![]() 900-925 lvle: ![]() 25-29 Axe: ![]() 38-46 Shielding: ![]() 7 Magiczny Poziom: ![]() Jakiś tam najazd z 2007 roku ![]() ![]() Takie tam procedury Administracji ![]() ![]() Disc & Mysa, pamiętam waszą bekę na Skype ![]() ![]() Dawne statystyki Rookgard: ![]() Aktualne statystyki Rookgard: ![]() Testowo z Tygryskiem: ![]() ![]() Stan postaci z 2007-2008 roku, dokładnie nie pamiętam: ![]() Kiedyś się podziwiało takie domki, teraz się ma już takie, a nawet lepsze. ![]() ![]() Jeden z wielu wygranych pytań z eventów Mc Macka, brakuje nam takich eventów.. ![]() Takie tam wygrane loterię ![]() Wyniki Loterii z dnia, 15.03.2010 roku. Zajęcie pierwszego miejsca --> KLIK Wyniki Loterii z dnia, 04.07.2011 roku. Dostatnie nagrody pocieszenia --> KLIK Wyniki Loterii z dnia, 22.09.2013 roku. Zajęcie trzeciego miejsca --> KLIK Z nudów wbity 100 poziom w parę dni noob charem ![]() ![]() Questy: Dsm&Sl: ![]() Takie tam anni I done na dwóch noob charach.. ![]() Rook Quest done również na dwóch postaciach: ![]() ![]() ![]() Anni II done: ![]() ![]() NPC Allo done: ![]() NPC Royal Servant done: ![]() NPC Excellent oraz extra sale treningowe ukończone: ![]() ![]() Rabbit Present done: ![]() Nan'Tsao Done: Zły Demon wszechświata Nan'Tsao nie zrealizował swoich planów i został unicestwiony wraz ze swoimi złymi współpracownikami! Jego Magia została znaleziona oraz skradziona! Haha, wyspa Rookgard została uratowana po raz kolejny! Przejdźmy do rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jako pierwszy w pokoju z nagrodami ![]() ![]() Solo Room done: Bardzo ciekawy Quest, różniący się od wszystkich innych. ![]() ![]() Zakup Nimfy: ![]() Jako jedyny na Rooku z 8 misjami: ![]() Tak się buguje Demon Rookry: ![]() ![]() Pewnie jako jedyny ukończył task na 100 Demon Lord Rookerów, co ![]() ![]() Beka z Sayto: ![]() ![]() Takie tam z ludziskami: ![]() ![]() Z Tygryskiem: ![]() OTS Kid, zabity: ![]() ![]() 4 listopad 2012, ostatni raz taka spora liczba osób zalogowanych na serwerze ![]() ![]() To co, zaczynamy domki... ![]() 2006-2007 rok, pozdrawiam Speckera, który wtedy grał ![]() ![]() Takie tam z Mateuszem, szkoda, że już nie grasz: ![]() ![]() Taki domek jakiś ![]() ![]() Kolejny wystrój mojego dawnego Hausa ![]() ![]() Kolejny domek, całkiem w cipkę, co? ![]() Kolejny domek na Facc: ![]() Domek, który kupiłem za jedyne 21sc! ![]() ![]() ![]() Kolejny domek, który nabyłem ![]() ![]() Kolejny wystrój domku :P ![]() Domek w kasie ![]() ![]() Na bogato ^^ ![]() Mroczny domek: ![]() Takie tam GH, pozdro Kuba ![]() ![]() Domek malutki, ciasny ale własny ![]() ![]() Domek obok Temple: ![]() Domek nad Depo Facc: ![]() Kolejny wystrój mojego domku: ![]() ![]() Jeszcze inny wystrój ![]() ![]() ![]() Domek w całej kasie :P ![]() Domek z 2010 roku ![]() ![]() ![]() Taki Oo: ![]() Stareeee, z Rinsonem ![]() ![]() Dawno temu, z Kubusiem ![]() ![]() Kolejny domek, obok guild mastera: ![]() ![]() Jeszcze raz ten sam domek, kilka lat pozniej xd ![]() Ahh ten domek, prawie 200kcc wydane na niego na Rooku, rekord, co! ![]() ![]() xD: ![]() ![]() Pierwszy screen w domku, na który wydałem 14sc. ![]() Halloweenowy domek, cukierek albo śmierć - co wybierasz? ![]() ![]() Oj, wtedy te 15sc, to jak teraz 500sc.. Chciałbym tamte czasy : ( ![]() Wtedy pierwsze sca kupione za takie itemy ![]() ![]() Pierwsza Ekipa na Rabbita ![]() ![]() Taki sobie dead ^^ ![]() Niespodzianki po Maratonach ![]() ![]() Event, zajebisty! Oby kiedyś odbył się znowu taki ![]() ![]() No to czas na moje poradniki ![]() Jak wykonać Purple Key Quest Jak wykonać Rook Quest Jak dojść na Dark Princess oraz Quest na explosion rune x50 Jak dojść na Elf Soldier oraz Quest evil uh x10 Jak wykonać Golden Armor Quest Jak dojść na Dragony Facc i Pacc Jak wykonać Fire Axe Quest Jak wykonać Amulet of Loss Quest Jak dojść do zamku wampirów i draculi Jak wykonać Rabbit Present Quest Jak wykonać Silver Key Quest Jak zostać prawdziwym Rookslayerem Jak wykonać Bright Sword oraz Giant Sword Quest Jak dojśc na Igneous Beast oraz Anni II Jak dojść na Lizardy oraz do Predatora Jak wykonać Banshee Quest Jak dojść na ognisty teren (Fire, Flame, Glimmer) oraz arena Jak wykonac NPC Excellenta oraz dostęp do super ekstra sal treningowych Jak wykonać Knight Set Quest Hydry + Water Pipe Quest Jak wykonać Nan'Tsao Quest - Jedna z wielu części Jak zdobyć Lotery Ticket Jak dojść na resp Licho Jak dojść na wyspę Skeletonów Jak wykonać Demon Set Quest Jak dojść na resp Stony oraz na Punkty Duszy (soule) Quest Misje na klikanie Aktualny cennik przedmiotów na Roogardzie Jak dojść na Knight Axe Quest Dokąd prowadzą wszystkie teleporty na Rook Queście Jak wykonać kostium Wampira Jak wykonać kostium Czarownicy Jak wykonać kostium Kapłanki Jak wykonać kostium Nekromanty Jak wykonać kostium Szkieleta Gdzie i jak wykonać wszystkie klucze na wyspie Tropicano Jak dojść na resp Ancient Scarabów - Tropicano Jak dojść na resp Serpent Spawnów - Tropicano Godzilla, jak dojść - Tropicano Jak dojść na nowe Skeleton Generały i Dark Princess Jak dojść na resp Angry Bird Jak dojść do mrówek oraz na królową Jak dojść na kamuflażowe expowiska Tropicano - 100 skrzynek Antyczne Miasto - Ramzes Helmet Quest Jak dojść na Kongry - Tropicano Misje u Ahmeda Będę edytował na na bieżąco poradniki. Pokaże Wam jeszcze, jako który z kolei wbiłem poziomy.. 100 poziom doświadczenia jako 56 200 poziom doświadczenia jako 24 300 poziom doświadczenia jako 12 400 poziom doświadczenia jako 6 500 poziom doświadczenia jako 3 600 poziom doświadczenia jako 2 700 poziom doświadczenia jako 2 800 poziom doświadczenia jako 2 900 poziom doświadczenia jako 2 1000 poziom doświadczenia jako 2 1100 poziom doświadczenia jako 2 1200 poziom doświadczenia jako 2 1300 poziom doświadczenia jako 1 1400 poziom doświadczenia jako 1 1500 poziom doświadczenia jako 1 1600 poziom doświadczenia jako 1 1700 poziom doświadczenia jako 1 1800 poziom doświadczenia jako 1 1900 poziom doświadczenia jako 2 2000 poziom doświadczenia jako 2 2100 poziom doświadczenia jako 2 2200 poziom doświadczenia jako 2 2300 poziom doświadczenia jako 2 ![]() Myślę, że się podoba. Pozdrawiam, Sasha.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 02-03-2017 o 23:42 |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Butterfly!
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Lublin 桶
Mentioned: 22 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
lol, najs
![]() fajnie, że na każdym ssie jest ten sam outfit, ja tak nie potrafie :P
#3 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
Miasto: var/log/syslog
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobre, ślę propsa, gz
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() |
![]()
Gratulacje Michał!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nabijacz postów
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Niezły zbiór, było co sklejać
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: Rzeszów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hehe 2 dni sklejał miszcz painta
![]() Gratki ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veni, vidi, vici #2015 #2016
Miasto: Hell
Mentioned: 9 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
gz Sasza
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Atom!
![]() |
![]()
haha dojebałeś mi 666 posta moim lajfie
![]() gRATUlacje :0 mi się od samego patrzenia na tej oufit cały czas te same kolorki to nie mogę ! szacunek heeh |
![]() |
![]() |
#9 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie ma to jak wytrwałość w tym co się robi, co?
![]() Fajnie się na to wszystko patrzy i wspomina ![]() Gz! Życzę powodzenia i dalszych sukcesów! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
![]() |
![]() Witam Ponownie!
Jako pierwszy na nowej wyspie Tropicano ![]() ![]() Jestem mistrzem gry w kółko i krzyżyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Purple Key Quest: ![]() Purple Key Quest: ![]() Crystal Key Quest: ![]() Nagrody ze skrzynek w postaci expa: 1-24 skrzynek: ![]() 25-48 skrzynek: ![]() 49-68 skrzynek: ![]() Spokojnej nocy życzę. ![]() Ostatnio edytowane przez Sasza : 12-11-2013 o 15:40 |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gratuluje, bardzo ładny lajf dawno takiego nie widziałem
![]() Widzę że cały dzień pracowałeś programem o nazwie paint żeby sklejać zdjęcia z wszystkich osiągnięć od początku gry aż do dziś ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ty to jestes prze wariat, na kazdym forum ots 7.6 zalozony temat - Sasha life xddd
Nie no, gratki ze Ci sie chcialo tyle exp ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie rozumiem tematu, to jakaś prowokacja? Ktoś wbił na jego konto na forum i chciał ośmieszyć? Bo chyba nie wstawił tego sam. Ss'y są dowodem na to, że traktuje tą grę jak drugie życie...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: GDAŃSK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
No no Sasha zajebisty lajf
![]()
#15 |
Banned
![]() |
![]() Dzień Dobry
![]() Kolejna porcja cieplutkich screenów ![]() 926-928 poziom doświadczenia: ![]() 69 skrzynia: ![]() 70 skrzynia: ![]() Hydry mnie zasłoniły swoimi dupami, beka ![]() ![]() ![]() Wykryli, że mam SaszaBota! ![]() ![]() (niestety mam układy i nie dostałem bana, chuechue) ![]() Ale ze mnie szczęściarz: ![]() Troszku się już sprzedało u tego Spidera: ![]() ![]() Jestę Wampirę: ![]() Więcej screenów, niebawem. Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nabijacz postów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ładnie, ładnie
![]() ![]()
![]() |
#17 |
VIP
![]() |
![]()
No no... Gratuluję
![]()
#18 |
Banned
![]() |
![]() Dobry wieczór
![]() Jeszcze taki najazd i boss na koniec dzisiejszego dnia ![]() ![]() 20:25 Straciles 8663 punkty zycia w walce z rook madness. ![]() Lipny loot, ale za to 480% wpadło ![]() 20:38 Rook Madness: 25 crystal coin, 1 scarab coin Dobranoc =] |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
![]() |
![]()
Gz Michau, gou gou 933
|
![]() |
![]() |
#20 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: GDAŃSK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Najazdy są jak mnie nie ma
![]() ![]() Widzę nowy resp na expa se znalazłeś na BK XD
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
First Sasha Rookslayer Life =] | First Sasha Rookslayer | Rookgard | 80 | 25-10-2012 20:48 |
570 By Sasha =] | Sasha Rookslayer | Rookgard | 36 | 01-08-2011 03:44 |
333 By Sasha =] | Sasha Rookslayer | Rookgard | 18 | 27-12-2010 15:09 |
Sasha Life ! | Sasha Rookslayer | Rookgard | 120 | 10-08-2010 23:07 |