Witam.
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy poradnik, dlatego proszę o wyrozumiałość i szczerą oraz sprawiedliwą krytykę.
Domyślam się, że w przeszłości mógł powstać już podobny poradnik (chociaż nie znalazłem), jednak na wielu z nich, screeny są już wygasłe, dlatego chcę nieco "odświeżyć" drogę dla tych, którzy tego miejsca nie znają
Tak więc w poradniku tym opiszę drogę na
Bally w COD. Omawiany obszar jest dostępny tylko dla
graczy z PACC.
Tak więc zaczynajmy!
BALLY: 
HP: 33000
EXP: 225000
NAJISTOTNIEJSZY LOOT: demon set, dsl, golden boots/helmet/legs, great axe, mls, mpa, mms, sca (jak widać loot dość obfity mimo częstotliwości rzadko/bardzo rzadko)
MAX. OBRAŻENIA: ok. 1500hp+ (można na nie się porywać od ok. 250 lvl (jest to moja opinia, jeśli ktoś się nie zgadza proszę pisać w komentarzach)) (mowa o ek)
DROGA NA RESP:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
LUB
12.
Mam nadzieję, że poradnik przyda się osobom, które nie znały tego respa. Wiem, że Ameryki nie odkryłem i wiele osób, które expiły/expią na MSach obok, odwiedziły również ten resp, jednak domyślam się, że są osoby, które przeglądając forum już po tytule szukają czegoś konkretnego, dlatego poradnik ten powstał z myślą o osobach, które szukają miejsc z tym monsterem. Pozdrawiam
KONIEC
DZIĘKI ZA UWAGĘ