![]() |
![]() |
#1 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() ![]() ![]() Postanowiłem założyć swój Life. Będę w nim przedstawiał przygody mojej postaci. Postać kupiona za grube miliony! ![]() ![]() Sasha 3620 - ??? Ekwipunek oraz ciekawe informacje o postaci: ![]() Statystyki: Top 7: ![]() Mam nadzieje, że się spodoba. ![]() Czekam aż będziecie się chwalili jak mnie zabijacie. ![]() Spokojnie, niedługo ogarnę co jest pięć i zobaczymy.. ![]() ![]() Pozdrawiam, Sasha.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 23-09-2015 o 19:15 |
![]() |
![]() |
#2 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
najs mordq udany zakup, propsy
#3 |
#top #moderator #2014 #2015
![]() |
![]()
Kolega chyba zapomniał kto tu jest od podejmowania decyzji za co i kiedy dajemy upomnienia / warny. Wiec lepiej się opamiętaj. Póki co kartkę zarobiłeś Ty. Miłej gry.
![]() |
#4 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Sep 2015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie wiem po co Ci taka postać na mainie, skoro gówno o mainie wiesz...
Zarexoholik wczoraj coś na game-chacie napisał, wiedz że to się stanie ![]() Ostatnio edytowane przez Trunks : 23-09-2015 o 09:25 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Mazury
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mam nadzieje że Jihadowcy pokażą Ci temple 24/7 :*
Newbie wracaj na rooka, mam nadzieje że szybciej tam wrócisz niż przyszedłeś. Nie gz. Jihad liczę na Was! Cytat:
![]() Kup większy lvl dla Miłoszka albo nie słownik :* Składałem Cie mniejszym lvlem to płakałeś że Jihady debugują, smutne. 3:0 Zapamiętaj :* Ostatnio edytowane przez Dementor : 02-12-2015 o 00:00 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Don Ja - super sprzedaż, zarobiłeś na postaci ponad 1000zł
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Aug 2015
![]()
z tego co wiem, to była juz taka postac jak sasha 303 lvl , wiec niewiem jakim cudem on otrzymał znow taki sam nick , ktos mi powie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Nov 2014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
o takze chcialbym sie dopytac gdzie namelock twojego 303 lvl , czy tez na to wydales pacc runki czy administracja ci poprostu zmienila nick :]
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Top User 2015
![]() |
![]() Cytat:
@t Gz zakupu, czekam na jakieś ss'y z expa/pvp ; )
![]() |
#10 | ||
Banned
![]() |
![]() Cytat:
marni prowokatorzy ;-) @top kup wiekszy lvl! bo ten jest za maly! i 10kk mi do depo wyslij! Cytat:
@top zacznij expic. Ostatnio edytowane przez Splaxor : 24-09-2015 o 12:53 |
||
![]() |
![]() |
#11 |
Mastah!
![]() |
![]()
Zaklad, ze wejde na apo po sporej przerwie i zabije cie 2.1k ekiem na faccu?
Oby ci ziemia lekka byla, gg, wp
![]() |
#12 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
![]()
Nie rozumiem...po co się chwalić topka, jak się nie wbiło ani 1 lvl
![]() Gz? |
![]() |
![]() |
#13 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() Witam. Poziomy doświadczenia. 3621-3622: ![]() I jeszcze takie solówki, ludzie nalegali.. I polegli. ![]() ![]() Wkrótce kolejne zdjęcia. Miłego oglądania. Pozdrawiam, Sasha.
#14 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Nov 2014
![]()
no jestes super zabiles postac o 800 lvl mniejsza, do tego nawet pvp nie trzeba posiadac
|
![]() |
![]() |
#15 |
VIP
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Top User 2015
![]() |
![]() Cytat:
![]() Fajnie się czyta te komentarze, każdy* będzie chciał udowodnić, że Sasza nie ogarnia PvP i będziecie się porywać na niego nawet postacią z 2000 poziomem XDDDD Niektórzy to chyba zazdrośni, że sobie kupił 3600 ek'a xD @t Gz. *no prawie każdy hehe
![]() |
#17 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Mar 2013
Miasto: Sanok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
No i gitara ;] Jeszcze jeden dark monster do umilenia nudy, szkoda że nie kupiłeś coś większego bo coś czuje że teraz to musimy wszyscy poczekać aż wbijesz 4.5 k żebyś miał w miarę równe szanse .
Exp szyPko !!!!!!!!!!!;* |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ja tu tylko sprzątam.
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]() Cytat:
![]() Faktycznie przy aktualnych "potworach" i graczach będziesz padać minimum 10x dziennie, smutna rzeczywistość. Teraz już wiadomo dlaczego nie chcesz zmian w amuletach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
♥ Visca el Barça! ♥
![]() |
![]() Witam. Poziomy doświadczenia. 3623-3625: ![]() ________________________ 29 zadanie u Ahmeda: Musimy udać się nad wodę i połowić trochę rybek. Dokładnie będziemy musieli zdobyć ości dorsza (cod bones) ![]() Jak wykonać: Po prostu musimy zakupić sobie wędkę i łowić. Nagroda: ![]() Miłego oglądania. Kolejne screeny niebawem. Pozdrawiam, Sasha.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 06-06-2016 o 15:30 |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2013
Mentioned: 10 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
oj ty saszo huehuehue od tego jest e ring ale ty o tym nie wiesz bo grasz pierwszy raz na mainie.
#edit! 17:11 Karol Giant Spider: [56]: bez bota jestem nikim Oj saszko saszko. Na knighcie e ring z hota huehue marne gz #edit 17:15 Karol Giant Spider: [56]: Gosc z Rookgardu ma wiekszy lvl niz Ty. nie spamuj mi na pw omg XD Ostatnio edytowane przez Hokage : 26-09-2015 o 18:16 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sasha Life! | Sasha Rookslayer | Rookgard | 1003 | 04-03-2018 20:41 |
First Sasha Rookslayer Life =] | First Sasha Rookslayer | Rookgard | 80 | 25-10-2012 20:48 |
Sasha Life ! | Sasha Rookslayer | Rookgard | 120 | 10-08-2010 23:07 |