![]() |
![]() |
#1 |
Skała
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Mentioned: 24 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Siema, jak wszyscy wiemy istnieje dużo wersji otclientów. Chcę wam przedstawić swój. Co się w nim znajduje:
![]() Jak wygląda mój client: Click to show spoiler Wygląd "okna gry" czyli spr i dat nie będzie taki jak na screenie nr. 2 Jeżeli macie jakieś sugestie, pomysły, lub wiedze żeby mi pomóc z tym clientem to bardzo chętnie się skontaktuje, lub też piszcie w komentarzach. Jeżeli ktoś ma takie życzenie lub też chce mnie zachęcić do grzebania w tych plikach to może mi wysłać małe co nieco parcelem na nick: Destruction Pozdrawiam, Skala NOTKA OD EKIPY: Używanie funkcji niedostępnych przy zwykłym kliencie (mianowicie używanie hotkeyów 'use to') traktowane jest jak użycie niedozwolonych programów wspomagających i grozi banem. Aby się przed nim uchronić należy używać komend !mm, !uh itp. Administracja nie odpowiada za błędy i straty spowodowane używaniem tego klienta.
Ostatnio edytowane przez Nedin : 24-02-2021 o 18:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Mentioned: 6 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Świetna robota, twój klient powinien być na głównej stronie APO do pobrania, co poprawiło by grywalność szkoda @Voltan i reszta niestety mają wywalone więc nic się tutaj nie zmieni ale wielkie propsy dla Ciebie.
@Goldenka Nie mam wywalone, a po prostu ostatnio jestem troszkę mniej dostępny. ![]() Ostatnio edytowane przez Voltan : 23-08-2018 o 03:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Paderborn
Mentioned: 1 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ojj przydałoby się to na głównej do pobrania, bez kitu. Dat i spr to wolę swoje, ale repucik i parcel leci za dobrą robotę!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Aug 2018
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
OTC fajny tylko szkoda ze bez lootlista, tak to bym korzystal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MichaS
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Capital City
Mentioned: 58 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Brak mi tych twoich modyfikacji, ale wszystko 10/10
![]()
![]() |
#6 |
Nabijacz postów
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Birmingham
Mentioned: 0 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sztos client mega dobra robota !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dirty Harry
![]() ![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Mentioned: 15 Post(s)
![]() |
![]()
Wszystko śmiga jak należy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Mentioned: 1 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Super klient zwlaszcza z naprawionymi bugami bramy sw piotra itd, jednak brakuje Loot filtera. Daloby rade dodac? Widze ze zwykle podmienienie console.lua jak w normalnym otclinet nie dziala :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Bielsko-Biała
Mentioned: 6 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Super sprawa. Wszystko śmiga jak powinno. Inny komfort gry niż na zwykłym kliencie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowicjusz
![]() Zarejestrowany: Jun 2018
![]() |
![]()
Uprzejmie dziekuje
![]() (przepraszam za brak polskich zankow) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Rzeszów
Mentioned: 2 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a chciałem kupić trawe za 100uc to nie chciałeś. XD
szkoda ze dla ded otsa i administracji która ma wyjebane poświęciłeś tyle pracy, gj anyway. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Mar 2018
Mentioned: 5 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kawał dobrej roboty, dziś przetestuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gaduła
Miasto: Poznań
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]()
Fajna sprawa, widać, że tu głównie graczom zależy tylko na tym serwerze
![]() Wielki + za pracę i zmarnowany czas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
![]() Zarejestrowany: May 2007
Mentioned: 8 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja czekam najbardziej na te paski o których Ci pisałem, jak dla mnie może być nie dopracowana wersja na start
Tak czy siak sztos client! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Skała
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Mentioned: 24 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Witam ponownie
![]() Na wstępie chciałbym podziękować @Ero Senin za pomoc z loot filtrem. Zrobił mega robotę ![]() ![]() Muszę również podziękować graczom takim jak: -Super Bohater -Naruto Kniht Przygotowali oni listy itemów rook Poprawki:
Jak to teraz wygląda? Click to show spoiler Client pod Maina Client pod Rooka W głównym folderze Clienta macie liste z przedmiotami, jeżeli chcecie jakieś dodać lub usunąć róbcie to ostrożnie i wg istniejących zapisów. Mały błąd w zapisie może wam zbugować lootfilter i konsole ![]() @Desou Możesz mieć i 250 a i tak fps nie spadną
Ostatnio edytowane przez Harakiri II : 14-02-2020 o 23:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Aug 2018
Mentioned: 3 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sprawdzales czy przy wpisaniu okolo 8 przedmiotow do lootlisty spadaja fpsy podczas ruszania myszka?
duzo osob mialo takiego buga, jak to poprawiles to napewno pobiore Ostatnio edytowane przez Desou : 02-09-2018 o 19:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
![]() Zarejestrowany: May 2007
Mentioned: 8 Post(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Chciałbym bardzo podziękować za tego clienta!!!
Podziwiam tak jak pisałem ze masz chęć dalej coś drążyć ;P Client pierwsza klasa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gaduła
Miasto: Poznań
Mentioned: 7 Post(s)
![]() |
![]()
No nieźle, wielki szacun za klienta. Tylko szkoda, że dla upadłego serva. :')
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
![]() |
![]()
Mi pisze że archiwum jest uszkodzone
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[7.6] [OTClient] Podstawowy Loot Filter | Ero Senin | Inne | 21 | 06-07-2020 06:43 |
[7.6] OTclient plik z mapka | First Mudzyn | Inne | 1 | 12-08-2018 19:23 |
Skala Tannera. | ApoCalypto | O wszystkim i o niczym | 3 | 12-01-2010 21:35 |