ARMIA Podkarpacki OTS  

Wróć   ARMIA Podkarpacki OTS > ARMIA 7.6 - GRA > Propozycje

Zamknięty Temat
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 23-06-2008, 08:53   #1
Alpacz
Banned
 
Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Evul/city/Ankaros
Posty: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Alpacz nie jest jeszcze znany.
Send a message via Skype™ to Alpacz
Post Propozycja Runy

Mam taką propozycję w sprawie run czy jest możliwość żeby zwiększyć ilość ładunków w 1 runie może tak do 400 nie trzeba by było tak dużo brać run w BP
Alpacz jest offline  
Stary 23-06-2008, 08:58   #2
Maxiu
Banned
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Miasto: Świnoujście
Posty: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Maxiu nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

Tak! Czego jeszcze?! By ice rapier miał 91293923 użyć?! By każdy dostał po 500 lvli wprzód! Ten pomysł jest... wole nie kończyć.

@down
Nie kończy się? Mój błąd ;x

Ostatnio edytowane przez Maxiu : 24-06-2008 o 22:14
Maxiu jest offline  
Stary 23-06-2008, 09:09   #3
Lu$hOoOoOfy Cineq
Banned
 
Zarejestrowany: May 2008
Posty: 195
Mentioned: 0 Post(s)
Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!
Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!Lu$hOoOoOfy Cineq to wcielenie dobra!
Domyślnie

Up. Tak, ice rapier ma 564654644646 użyć, gdyż na apo się nie kończy...
Lu$hOoOoOfy Cineq jest offline  
Stary 23-06-2008, 09:11   #4
Alpacz
Banned
 
Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Evul/city/Ankaros
Posty: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Alpacz nie jest jeszcze znany.
Send a message via Skype™ to Alpacz
Domyślnie

jabym wolal zeby tyle w 1 runie bylo 400 ladunkow ale droższe żeby te runy byly
Alpacz jest offline  
Stary 23-06-2008, 09:20   #5
Dran Frek
Banned
 
Zarejestrowany: Aug 2007
Posty: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Dran Frek nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

Kretyński pomysł, może od razu runa 10000000 użyć to być przez tydzień nie brał innej ; p Bez sensu, są runy 255 starczy, kupujesz dwie i masz łącznie 510 ładunków.
Dran Frek jest offline  
Stary 23-06-2008, 09:34   #6
Kapitan Alkohol
Banned
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Ryki
Posty: 103
Mentioned: 0 Post(s)
Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!
Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!Kapitan Alkohol ma wspaniałą przeszłość!!!
Domyślnie

Yhy. Źle Ci ??? Nie graj na APO. Pograj na rl tibi tam jedna runa ma (o ile pamietam) od 1 do 10 uzyc, UH ma 3 (albo sie myle) a na APO 255. Poza tym na APO masz nieograniczony cap ... pomyśl nastepnym razem.
Pozdro :]
Kapitan Alkohol jest offline  
Stary 23-06-2008, 10:22   #7
Quester
Banned
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Posty: 111
Mentioned: 0 Post(s)
Quester nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

Nie potrzebne takie kombinowanie dla runy 400x.
Kup se 2 runki po 255 i masz 510x.
Nie podoba sie to nie graj.
Pozdrawiam.
Quester jest offline  
Stary 23-06-2008, 10:51   #8
*Poziomek*
Banned
 
Zarejestrowany: Jan 2008
Miasto: Jedlicze
Posty: 146
Mentioned: 0 Post(s)
*Poziomek* nie jest jeszcze znany.
Wyślij wiadomość przez ICQ do *Poziomek* Wyślij wiadomość poprzez Gadu Gadu do użytkownika *Poziomek* Wyślij wiadomość przez Yahoo do *Poziomek* Send a message via Skype™ to *Poziomek*
Domyślnie

Pomysł do bani xd


@Cinek
Ice rapier się nie kończy?!
Ty kiedyś grałeś na APo? -.-
Przed chwilą raz nim uderzyłem i znikł -.-
*Poziomek* jest offline  
Stary 23-06-2008, 10:58   #9
Rybka
Banned
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: @#$%^&*
Posty: 250
Mentioned: 0 Post(s)
Rybka nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

Nie!
Powinnieneś się cieszyć że można aż 255.
Idź na Real tam masz po 1 runce.
A ty chcesz jeszcze 400?!
Może frytki do tego ?
Do bani pomysł
Rybka jest offline  
Stary 24-06-2008, 10:52   #10
JaCkAsS
Banned
 
Zarejestrowany: Apr 2007
Miasto: Poznań
Posty: 181
Mentioned: 0 Post(s)
JaCkAsS nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

No nie mogę. Dać dziecku palec to weźmie rękę -.-
255 użyć to mało dla Ciebie? Przecież to i tak jest za duuuuużo.

Topic żal
JaCkAsS jest offline  
Stary 24-06-2008, 10:55   #11
Jan
Łowca postów
 
Jan's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Kostucha z Koszmaru
Posty: 243
Mentioned: 0 Post(s)
Jan nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

W sumie spójrzcie na to z innej strony. To ots, a powiększenie użyć w runie w żaden sposób nie ułatwi gry, gdyż runa nie zwiększy hitów. Wg. mnie dobry pomyśł, ale komu chciałoby się w to bawić?
__________________


Chcesz wyrwać z mojej kosy?oO
Jan jest offline  
Stary 24-06-2008, 11:04   #12
Juman
Gaduła
 
Juman's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Posty: 149
Mentioned: 0 Post(s)
Juman nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

Cytat:
Napisał *Poziomek* Zobacz post
Pomysł do bani xd


@Cinek
Ice rapier się nie kończy?!
Ty kiedyś grałeś na APo? -.-
Przed chwilą raz nim uderzyłem i znikł -.-
Niezle masz... Ice rapier ma na APO zmnieszony atak, przez co sie nie konczy moj drogi
A co do pomyslu, gralem sorcererem dlugo i nigdy mi nie braklo run, a problemu z wielka iloscia bp nie mialem. Poprostu trzeba umiejetnie wszystko poukladac.
__________________

FRONT WYZWOLENIA APO!
Juman jest offline  
Stary 24-06-2008, 11:40   #13
New Tasman
Banned
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Posty: 59
Mentioned: 0 Post(s)
New Tasman nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

Cytat:
Napisał Alpacz Zobacz post
jabym wolal zeby tyle w 1 runie bylo 400 ladunkow ale droższe żeby te runy byly
Może lamo pisz w 1 poście zamiast sobie nabijać?!!


@topic
255 użyć to za dużo i taK!! może odrazu chciałbyś niekończący się sd?--.-- i by było jak na noob otsach... nie rób z apo jeszcze większej łatwizny bo mortiis już przez bally, kingi na magic zrobił...
New Tasman jest offline  
Stary 24-06-2008, 12:20   #14
JIGGA [SeventySeven]
Guest
 
Posty: n/a
Mentioned: Post(s)
Domyślnie

Lepiej pomyślcie nad nową runą, a nie jej ładunkiem. Skoro się Wam nudzi... To by było z pewnością ciekawsze. Zamiast poprawiać stare pomyślcie nad nowym?
Moim zdaniem 255 użyć w zupełności wystarczy.
 
Stary 24-06-2008, 20:16   #15
Dark Peter2
Zaawansowany
 
Dark Peter2's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2007
Miasto: Świętochłowice
Posty: 72
Mentioned: 0 Post(s)
Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!
Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!Dark Peter2 to wcielenie dobra!
Domyślnie

255 wystarczy, to i tak za dużo. Może powinno być takie okrągłe 100? 8)
Nowa runa by się przydała, np. wykorzystać taką rune do górnictwa ;] Jest runa z kilofem, i gdyby lecialy jakies fajne kamienie ze skal (???) xD
__________________
Dark Peter2 jest offline  
Stary 24-06-2008, 22:06   #16
Hupefupe
Średnio zaawansowany
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Czerwionka
Posty: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Hupefupe nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

Się ciesz, że jest te 255x zobacz sobie zwykłe otsy tam runki mają 100x ;] Ciekawe co byś zrobił jak byś na rl grał ?? Też byś pisał żeby dali 400x w runce ??
__________________
Hupefupe jest offline  
Stary 24-06-2008, 23:03   #17
JIGGA [SeventySeven]
Guest
 
Posty: n/a
Mentioned: Post(s)
Domyślnie

A Ty nie porównuj APO do RL. To dwie skrajne rzeczy... Mam nadzieję, że autor nie jest takim debilem, by tworzyć taki temat na forum globala. Poza tym You must speak english... jezeli chcesz cos zaproponowac.
 
Stary 24-06-2008, 23:27   #18
Morfeusz
Banned
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Miasto: woj. Kojawsko Pomorskie
Posty: 81
Mentioned: 0 Post(s)
Morfeusz nie jest jeszcze znany.
Domyślnie

jakby były znacznie droższe toowszem, a może dodać jakąś runke mocna wmiare. ???
Morfeusz jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
Nie możesz zamieszczać nowych tematów
Nie możesz dodawać postów
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post / Autor
runy Razor RL Tibia 5 18-07-2008 19:21


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.