Witam.Chciałbym sie zapytac jak brac kreatyne.
Kreatyne mam w kapsułkach i czy moge je połknac w raz woda czyli wrzucam do buzi i zapijam woda.
Raczej normalnie bedze działac?
Witam.Chciałbym sie zapytac jak brac kreatyne.
Kreatyne mam w kapsułkach i czy moge je połknac w raz woda czyli wrzucam do buzi i zapijam woda.
Raczej normalnie bedze działac?
Przeczytaj ulotkę dołączoną do leku? ....
@ps
Niedługo będą pytania w jakiej pozycji najlepiej się uprawia seks....![]()
Przeczytaj ulotkę dołącząną do opakowania bądź skonsultuj się z lekażem lub farmacęutą ponieważ każdy lek nie właściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu ;s.
Hmm najlepiej połknij na chama tabletkę potem dopiero popij wodą.To znaczy na sucho a potem lyknij wody troche
Ostatnio edytowane przez Zbanowany Khuramek : 20-01-2009 o 22:08
Przy braniu kreatyny pij dużo wody tzn połknij tabletki i popijaj wodą.
Obojętne jest czy popijasz czy wsadzisz ją najpierw do gęby i zapijesz czy zmieszasz z woda...
po drugie kredke możesz brac na 2 różne sposoby polecam ten bez nasycenia, szkoda tablet,,
grunt to przyjmować na pusty żołądek czyli rano po przebudzeniu bierzesz 3-5g niewiem ile to masz tabsów na opak. pisze ile ma kredy 1 tabsa...
Najlepiej wal takim sposobem jak ja
1 i 2 dzień 30g -25g (6-5x5g)
3 dzień 25g-20g ( 5-4x5g)
4 dzień 20g-15g (4-3x5g)
5 dzień 15g -10g (3-2x5g)
dalej lecisz rano po przebudzeniu, 30 min przed treningiem, jak masz nie treningowy dzień to gdzieś tak w połowie dnia....
Acha najlepiej nawalaj z dextrozą, lepsze efekty, pomaga w transporcie kredki , peace
A teraz najlepsze Nie zaleca się stosować kreatyny poniżej 16 roku życia.
Więc sory....
PS: na forum tibii szukasz odp. na takie rzecyz, skoro kupiłeś już kredke to poczytaj trochę forum sportowe czy wujka google, a nie ja pierd..... niektórzy to są mózgi szukać info o kreatynie na forum o tibii to trzeba być mocnym -.- radze sprzedać kreatyne a kupić paczke lays-ów i pare chupa-chupsów.......
Ostatnio edytowane przez Maks : 20-01-2009 o 22:32
Kupił kreatyne i nie wie jak się jej używa omg...
Po co ci ta kreatyna?
Polecam brać kilkanaście tabletek dziennie bo wtedy lepiej mięśnie rosną a za 10 lat bd staruszkiem z sercem jak kapeć i wiszącymi mięśniami...
Fail.
Poczytaj gdzieś na forum jak ją stosować dokładnie, tz. ile i w jakie dni. A tabletkę popijasz dużą ilością wody i jak ćwiczysz, to też pij jej dużo![]()
1.Ilya Soloviev & Paul Miller - Lover Summer (Orjan Nilsen Remix)
2.Orjan Nilsen - La Guitarra
3.The Thrillseekers - City Of Angels (Arnej Remix)
4.Danjo & Styles - Duende 2008 (Danjo's Kanova Guitar Remix)
wg. cyklu.. najlepiej wejdz na jakies forum albo popytaj znajomych niech Ci zapisza cykl, jak jestes nie doswiadczony to wez odrazu popytaj co w jaki dzien cwiczyc itp... i mam nadzieje ze cwiczyles przedtem zanim zaczales brac kreatyne ?:| Xd bo jak nie to nie próbuj nawet nic Ci nie da..
Kreatyne mam w kapsach 150 (moja pierwsza kuracja) no i pisze ze brac zawsze 4 kapsy po treningu,czytałem na forum tej samej kreatyny ze 4 kapsy naczczo i 4 kapsy po treningu,nie chce kupowac 350 kapsów bo 150 mi wystarczy.
Pytałem sie kumpla co brał ta sama kreatyne mówił ze brał kreatyne zawsze 4 kapsólki po treningu i 4 kapsółki w dni nie treningowe o podobnej porze.
I mam jeszcze jedno pytanko po ilu dniach miesnie sie tak jakby napompywuja??
A pisze tylko tutaj dlatego ze najszybciej dostane odpowiedz niz napisał bym na forum sportowym.
Weź nie pierdol się z połykaniem... Zajeb sobie 4 tabsy doodbytniczo to Ci od razu mięsnie wyskoczą. Boże co za tematy <jebie głową w ściane>
OMG
Nie wiesz że trzeba przepić?
A wiesz że trzeba ćwiczyć?
Jak połkniesz 2 tabletki i bedziesz leżał to ch*ja z tego będzie xD.
Jeśli chcesz by Hip-Hop łączył, to nie hejtuj, nie bądź dziwny.
A czytałeś że kreatyna niszczy serce? Została wycofana w wielu krajach np Francja. A co do tabletek to normalnie popijaj wodą albo glutaminą z węglowodanami co zwiększa wchłanianie się kreatyny i pij dużo wody oraz nie zapominaj o diecie i ćwiczeniach
Byout to sobie doodbytniczo kapsułki wkłada - żart.
Popijaj dużą ilością wody, albo kup sobie w proszku.
a po ilu dniach sa skutki ??
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Po spożyciu kreatyny natychmiastowy. Będziesz więcej podnosił.
Wiesz, musisz zacząć ćwiczyć. Myślę, że jak się ostro przyłożysz to po 2 tygodniach powinieneś się nieźle wyrobić. Najpierw musisz przyzwyczaić mięśnie, a potem zaczniesz nabierać na masie mięśniowej.![]()
Weź najlepiej całe opakowanie wpierdol naraz.. :|
A jak przestaniesz ćwiczyć i łykać kreatyne to zrobi się z ciebie flak jeszcze większy niż jesteś teraz ;<
Chodzi mi o to po ilu dniach brania kretyny zmieniaja sie miesnie??
w ogóle się nie zmienią jak nie będziesz miał diety, i dobrego planu, ale ogólnie odradzam kreatyne bo szkoda serca
On myśli że usiądzie przed komputerem, połknie kreatynę i same mu urosną mięśnie Xd. GZ!