Level wbiłem już w poniedziałek 7.12 ale jakoś nie miałem czasu go wrzucić. Wbity na respie, bo nie było nikogo z kim mógłbym zrobić screena na senji.
Pozdrawiam tych którzy czują się pozdrowieni.![]()
Level wbiłem już w poniedziałek 7.12 ale jakoś nie miałem czasu go wrzucić. Wbity na respie, bo nie było nikogo z kim mógłbym zrobić screena na senji.
Pozdrawiam tych którzy czują się pozdrowieni.![]()
Gratulacje , bart teraz cisniesz do 2.5k lvl : )
Gz go go 3333 k.
Ostatnio edytowane przez Osecik : 13-12-2009 o 16:20
NOSZ KURNA ZGREDU wiedziałem, że o czymś zapomniałem..;/ według ciebie solo to gonienie mnie z kevinkiem, doxodem i wardami? XD dobiłem wardy, kevinka i dodoxa, lece na redzie zacząłem coś pisać do ciebie dobiłeś mnie i padam solo na 100%.
1. IP Changer sam się ukrywa jak nie jest używany x czasu.
2. no niestety nie wszyscy potrzebują wosso do wymanasowania, jeden pasek mi starcza.
Gratulacje!
Uderzasz w te wardy jak mnłot peumnatyczny!
Pizgaj dalej. xd
bob az taki lufur wbil ; | nie ladnie maniaq prawde mowiac expiac knightem to mi 2 paski starczaly ;p czaesto uhajac sie to i 1 starczy nie prawdasz? ;p
chyba rzeczywiste to jest że i tak masz bota, nie wykręcaj się , mi 3 paski manasów nie stykają w manasowaniu się , a ci ta powiedz jak zawsze masz full mane??? przy jednym passku jeżeli bierzesz po tyle wardów???
Woso zmieniasz IP zamiast IP changera ???
bo nie widzę go ???
GZ lecisz o 2.5k a gdzie masz kaptur ??;d
@up: Za duze ma uszy i mu sie kaptur nie miesci
@top: gz XD Pozdro 17 capa, gdzie Ty loot zbierasz?xd
Gz BarT ; )
2 pasek Hp ; OO
Widzę dużo Capa
Goo 2500
Gratz~~
Gz bartek : o lecisz do 2.5k ja 1.8k :P może na devila się wybierzemy :P? pozdro
1-383 Morgus Knight,Nosek 645-667,Baczeq 1010-1071,Lady Stoliczka 111-130,Leonidaas 1177-1265,Piaskun 720~,Ciabar Mori 500-509,Oki Druid 500~,Okulista 900-907,Adrian of Sork 1270~-1250,Jeckyll 650~,Raiju 720-760
Karelq Druid 1-(1500)
Żałosny kretynie, o co tobie chodzi?
Rozumiem, że ktoś grający uczciwie może nazywać kogoś 'botem', ale żeby taki śmieć jak ty?
Sam dałeś screena z wosso na forum i jesteś ostatnią osobą, która powinna wytykać komukolwiek bota. : )
#Topic
LOL, elektryczna bazia w akcji? o_o
Ile jeszcze zamierzasz expić no lifie? : c
Gratz i powodzenia w dalszym expie. : )
Vanquish 1 - 2072Vara Aziel 1 - ... [ 2131] [Distance: 162; Shielding: 180]
Glitch 1 - ... [ 3049 ]