Cze. Ja, Xlori [1085 RP] składam magikka jak szmatę xd Dzieciak powinien kupić sobie poradnik PvP na allegro tak samo jak kupił chara ;/
http://www.speedyshare.com/files/200...agikk_solo.rec
Cze. Ja, Xlori [1085 RP] składam magikka jak szmatę xd Dzieciak powinien kupić sobie poradnik PvP na allegro tak samo jak kupił chara ;/
http://www.speedyshare.com/files/200...agikk_solo.rec
Brawo, ale podaj mi powod, dla ktorego nie otwierasz mfow do filmiku.
Jak dla mnie miałeś light Hacka , ale nic nie sugeruje ;s
Magikk to pipka
Ps. Gzuwa ; S
no gzlej go dalej xDD
@up nie pamietam kto
Hunterpall sprzedal juz Mag Magikk;o
No ja go prawie zlozylem 900 ekiem tylko mi nie wszedl ostatni hitFilmiku nawet nie musze ogladac bo wiem ze magikk to 0
![]()
Tak to zero, ale postać Xlori też rozłożyłeś się ostatnio ode mnie 2 x solo i mieliśmy 3 v3 nln i allegro i padliście, a mieliśmy jeszcze mniejsze lv... z darkrose nie wyskakuj patrz na jego lv wiadomo, że nawet z shonem i arnim byśmy przedupili bo to bot.
po 1 dzieciaku bylem bez jakiego kolwiek eq.
a po 2 wyskoczyl mi na ekran błąd servera.
a po 3 jestes zasrany bot i tutaj koksa udajesz
No raczej wielkiego kozaka udaje, ale jak nln wbiło na pvp to już 4 gleby zaliczył.
Tak.. My - [1070, 1050 i 1350] vs. wy - [1800, 940 i ktos jeszcze 1k+]. Więc z czym ty mi tu wyskakujesz, że mieliście mniejsze lvle?
No stary.. Jak wy 3 biegacie za jedną osobą i spam to jak mam nie paść? Wiesz jak ciężko jest rozjebać eka moją profesją?
#
A ty magikk nie kozacz. I tak jeszcze pare razy Cie fragne ;s
Ostatnio edytowane przez Helloween : 29-12-2009 o 10:56
prosze bardzo czekam moze wbij jak bede expic i bd mnie bic i monstery nagraj filmik i przykozaczysz znowu
Ja juz dawno niemam Mag Magikka.
Ponac od wczoraj jest nowy owner wiec mozliwe ze lama:P
Jakbym to ja gral to napewno nie dalbym sie zrobic 1k rp:P
Pzdr
Kontakt:
Obecnie: Skyflare [1 - ]
Przechodząc do mag magikk, pierwszy owner grał 1-1300 - sprzedał go hunter pall, potem hunter grał 1300-1324, sprzedał go temu co padał jak lama.
Widziałem go jak ostatnio padł od 1105 ek....
Użwałem wosso by go ubić. Przyznaję się...... jestem ch*em
@up
bo jestes?
co do tematu to wow jestes super pro mastah.
Dasz się dotknąć?