Elo, robił/robi może ktoś z was aerobiczna "6" Weidera?
Jesli ktos zrobił pełne 42 dni niech napisze jakie efekty itp
Może macie jakies foto z przed i po to wstawcie ;d
Ja aktualnie jestem na 7 dniu Xd
Elo, robił/robi może ktoś z was aerobiczna "6" Weidera?
Jesli ktos zrobił pełne 42 dni niech napisze jakie efekty itp
Może macie jakies foto z przed i po to wstawcie ;d
Ja aktualnie jestem na 7 dniu Xd
zrobiłem 15 dni bodajże, to jest tylko na górne mięśnie, lekki efekt był, ale nie jakiś ogromny ; d
Ooo..
Akurat wlasnie jutro mam to zaczynac;d
HAha..Kumpel mi opowiadal ze po tygodniu wysiadl xd
Zal mi was)..
[\,,/..\,,/]
Hehs, dziś mój 7 dzień, są efekty, bo miałem wcześniej 6-paczek, ale nie widać było bez napięcia. Teraz już widać wszystko. Idzie mi nieźle, ciekawe jak potem XD
#Essay
Te twoje abs wg mnie dają podobne efekty, ja osobiście wolę a6w, brzuch rośnie ładnie![]()
Ostatnio edytowane przez Joogi : 22-02-2010 o 22:30
Może niedługo zaczne, trzeba by nieco wage zrzucić
Ja zrobilem calosc , ale przyokazi na silce czwiczylem i teraz jest co podziwiac![]()
Robilem 17 dni i pozniej mi sie znudzilo ;d Wczesniej mialem "galarete" z brzucha, a pozniej w miare twardy sie zrobilNo i ksztaltow nabral ;D Krateczke widac tylko jak napne, ale i tak nie jest zle, bo jestem chudy, to ladnie widac ;dd Ogolnie polecam, tylko, ze troszke meczace to jest, ale warto :PP
Już wcześniej (3 miechy temu) robiłem cały cykl, dało efekty, polecam.
#Essay
Ty sie nie udzielaj lepiej znawco kulturystyki, taki cwany jesteś a nawet 30 w baniaku nie masz.
Ostatnio edytowane przez Merol : 22-02-2010 o 22:15
3 próby
1 - 26
2 - 32
3 - 16
A6W nie daje efektów równomiernych do włożonej pracy, jeśli chodzi Ci o kaloryfer. Polecam 3x 8 minute abs (szukaj na youtube) w 2minutowych odstępach.
@wyżej
3/4 z Was panowie a6w zna pewnie tylko z pierwszych 6 dni.
@up
Wiem, bo testowałem jedno i drugie.
--
Gówno prawda. Mimo piekielnego wysiłku wyniki po wyżej nadmienionych 32 dniach nie były satysfakcjonujące na tyle, żebym skusił się na a6w następny raz.
--
Czy warto?
A6W nie jest ćwiczeniem typowo na wyrzeźbienie kaloryfera, a tylko forsującym mięśnie brzucha i zwiększającym jego wytrzymałość. Co więcej, narusza tylko górne partii mięśnie brzucha, a dół jest prawie całkowicie olany. W dodatku ćwiczenia są KUREWSKO monotonne i nudne, gdy już dochodzi do 3 serii po 16~~ ćwiczeń to zrobienie treningu w 25 minut (jak nakazuje autor) jest praktycznie niemożliwe, nie skracając czasu spięcia mięśni.
Moim zdaniem nie warto.
Lepsze efekty niż po tym całym a6w będą jak zrobisz 8minute abs z rzędu 3x w tygodniu. Ale jak ćwiczycie to abs, to uważajcie, bo wieczorkiem tak brzuch napierdala, że mała bańka, a na następny dzień jest problem ze śmianiem się. :F
Ostatnio edytowane przez EsSaY : 22-02-2010 o 23:57
Nie oddaje reputów.
Warto z tego skorzystać? Bo może i bym się skusił.
Robiłem do 14 dnia po czym zachorowałem ; S a później jak chciałem dokończyć to moj brzuszek płakał ;P
Od poniedziałku Robie Cykl to sobię dorzucę a6w ; o ;s ; D
Też to robiłem, ale po jakiś 3 tygodniach przestałem z powodu choroby,
a potem nie chciało mi się do tego wracać.
Efekt jak najbardziej był! Wszystkie z 6-ciu ćwiczeń robiłem bardzo dokładnie,
dlatego to dało jakiś efekt.
robiłem 3 tygodnie a potem zaprzestałem. Jak pozbęde się gipsu z nogi to zaczynam od początku.
Ja sie w jakieś specjalne programy/łykanie koksu/siłownie nie bawie i jestem szczęśliwy. Jedynie czasem pokatuje drążek i tyle :f Z tego co patrze to trzeba mieć to zawzięcie w sobie żeby to ukończyć. Ja ofc nie mam :\
lepiej porob sobie abs, 8 minut dziennie i najs
A6w jest dobre jedynie jak chcesz coś wyrzeźbić albo zredukować tkankę tłuszczową.Najlepiej zaczynać od Abs który jest na wzmocnienie a także na "masę" brzucha i potem zabrać sie za A6W.Efekt Murowany![]()
Jak już zacząłem te a6w, to trzeba skończyć xd. Mi to daje dużo, robię dodatkowo jeszcze ćwiczenia na dolne partie brzucha tzn. na te najniższe dwa i jednocześnie skośne brzucha. Skończę a6w, to zabiorę się za abs hehs, do wakacji jeszcze 116 dni![]()