![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Fanpage APO | Użytkownicy | Grupy towarzyskie | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Łomża
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedy naprawdę się nudzisz i chcesz z przyjaciółmi zmarnować trochę czasu i zdrowia
![]() ![]() Ktoś musi mieć dobry stuffik ![]() ![]() Ok, jeśli już podjęliśmy decyzję to w drogę: Krok 1 - Wyjmij jedną bibułkę i opróżnij jednego papierosa z tytoniu (wilgoć tytoniu pomoże w kręceniu) ![]() Krok 2 - Wysyp tytoń na bibułkę i zrób kartonowy mały filterek. ![]() Kroku 3 - Teraz dosyp marihuany tylko od ciebie zależy ile wsypiesz, wolisz więcej tytoniu (???) dosyp mniej Marii. ![]() ![]() Kroczy 4 - Teraz zwiń delikatnie bibułkę i zacznij kręcić ja w palcach stopniowo dociskając (ubijając) zawartość jonsona ![]() ![]() Krok 5 - Najtwardsza część jest przy filterku (przynajmniej powinna być), więcej luzu jest na początku skręta - zaraz to rozwiążemy. ![]() .. wprawa przyjdzie z czasem ... Ubijamy blunta przez stukanie filtrem w jakieś twarde podłoże. ![]() Krok 6 - Teraz tylko oderwij zostawiony papier (jeśli coś zostanie) ![]() Teraz zrób głęboki wydech oddech i czuj siłę natury , nie zapomnij o podpaleniu ![]() ![]() ... I nie zapominaj dzielić ze swoimi przyjaciółmi ![]() aż następnym razem )![]() Dobra to był by koniec ![]() Chcę odrazu powiedzieć ,że to nie jest mój poradnik , poradnik sciągnąłem i tutaj go wrzuciłem i mam nadzieję ,że komuś się przyda. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wszechobecny!
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Wstęp wzbroniony...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ludziki zajebiste.Poradnik ładny.Powiedz tylko skąd maryche załatwić? 10/10 za ludziki.
O 1! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gaduła
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
![]() |
Nie przyda mi się, wolę żyć > 30.
Ale za chęci 5/10 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Poradnik piękny, lecz nie skorzystam z niego, ponieważ nie mam zamiaru palić 'nigdy' ;]]
Za poradnik 11/10 ;] |
|
|
|
#5 |
|
Zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Apr 2007
Miasto: Piła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawe wykonanie
10/10
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzależniony
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
![]() |
Mam 2 pytania (wie że dziwne ale nie jaram trawy
)1.Trzeba dosypywać tytoniu ? Co się stanie jeżeli się nie dosypie 2.To chyba nie jest zbyt zdrowe dawać do blanta tytoń z papierosa (substancje smoliste i inne ścierwa są w papierosie)?
|
|
|
#8 | |
|
Banned
![]() |
aahahaha dobrze 10/10
ty robiłeś te fotki? Cytat:
2. no troche nie ale duzo tego z blancie nie zjarasz to ci sie nic nie stanie |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Expert
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: -------
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
@top Kazdy wie jak zrobic skreta ;d Ja osobiscie nie pale ale to jest bezsensu... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
![]() |
Cytat:
![]() 2 - oczywiscie ze nie zdrowe, ale z tytoniem lepiej hmmm smakuje... #no gz kopiowania z neta xd (to sie nazywa plagiat) Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 28-08-2010 o 03:05 |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
~Opętany~ !!!
![]() |
Nie przyda mi się - nie jestem ćpunem.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Jak machniesz sobie jednego na miesiąc to już jesteś ćpun? Jak pijesz browara albo flaszke z ziombelami z ośki to już jesteście alkoholikami? Ogar =]
#top Mało kto u nas pali jointy, ale jak już palą to dzielą się z wszystkimi którzy tam są (Jeden na 10 to zbyt mało XD)Osobiście raz miałem okazje zajarać i jakoś mi to nie przypadło do gustu ;q 9,99/10, bo ludziki się ciągle śmieją
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Mastah!
![]() |
nie jestem ćpunem
-1
|
|
|
|
#14 |
|
Mastah!
![]() |
Chociaż jestem przeciwnikiem marihuany(a właściwie jej legalizacji) to daje 10/10. bardzo fajne zdjęcia(mógłbyś sam zrobić, ale..).
|
|
|
#15 |
|
Łowca postów
![]() |
ee u nas brali zeszyt wyrywali kartki wsypywali odpadki z olowka XD
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Banned
![]() |
plagiat,nie biore tego syfu
zero na dziesięc |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nabijacz postów
![]() |
Fajny poradnik zajebiste ludziki 10/10
moze jak zaczne palic skorzystam xD.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zaawansowany
![]() |
Hehehe Bardzo dobry poradnik ale bez poradnika skręcam ładniejsze bo bez tytoniu Ale i tak zajebisty pomysł na poradnik
![]() Dobre ;d
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Średnio zaawansowany
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: ████
![]() |
Bez kitu sam pomysl wymiata
![]() dobry poradnik ![]() 10/10
|
|
|
#20 |
|
Banned
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Lubuskie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spoko poradnik pale osobiscie i skrety szybko sie robi ale wykonanie 10/10
![]() Ten pomysl z lego to zajeb*sty... Zeby nie bylo skreta zapale raz na 2-3 tyg
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|